JOVANA JEREMIĆ SE U SUZAMA OBRATILA JAVNOSTI Voditeljka emotivnim videom sve raznežila, ne može da sakrije emocije (VIDEO)
Printscreen

Jovana Jeremić je ponovo pokazala svoju slabu stranu u videu koji je objavila na društvenim mrežama, a razlog njenih suza su dva bitna datuma u njenom životu.

Naime, Jovana Jeremić, očigledno krajem avgusta ima povoda za slavlje, pa su joj tako dv datuma izamila suze.

- Planiram 28. avgusta jedno zaista lepo iznenađenje svim mojim gledaocima na Pinku, zato što je avgust vezan za dva najvažnija datuma u mom životu. Tog 24. avgusta rodila se Lea i već četiri godine je sa mnom, a 28. avgusta sam počela da radim na Pinku. I moram da kažem da su to dva jako emotivna momenta u mom životu - izjavila je Jovana kojoj su u tom trenutku krenule suze, pa dodala:

- Ja sam jedna obična plači*****, mrzim sebe što sam toliko emotivna - dodala je ona.

Podsetimo, prethodnih dana tema broj jedan u medijima je rat Jovane Jeremić sa straletama Tamarom Đurić i Majom Marinković, za koje voditeljka tvrdi da su posredovale u pretnjama koje su joj upućene, a krajnji epilog se ne nazire.

BIĆEŠ OBIČNA PEVALJKA Komšije Aleksandre Prijović iz Belog Manastira razvezale jezik, pevačici neće biti svejedno nakon ovih reči

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran

18.08.2022 10:36

Mozes da biras Lazu ili Kovin, Sto pre to bolje za tebe.

Cile

18.08.2022 12:41

Starleta skreće pažnju jer je nebitna i zrela za lečenje

Mario Sarafciger

18.08.2022 13:50

Zašto je napadate ? Umesto da joj pomognete . Ja sam spreman da platim njeno lečenje u najboljoj psihijatriskoj ustanovi u Švedskoj ,očito da se radi o osobi sa izraženim narcisoidno-manijakalnim ponašanjem koje može preći u nešto mnogo gore i može preći u suicidno stanje.