STRAST PRŠTALA NA SVE STRANE Mia Borisavljević i Bojan se ljubili pred punom plažom, a tek da vidite pevačicin providni bikini
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Mia Borisavljević je pre nešto više od mesec dana uplovila u bračne vode sa izabranikom Bojanom Grujićem, a oni su posle venčanja otišli na odmor kako i dolikuje.

Muzički par je zajedno više godina, a ljubav koja je krunisana dvema ćerkama, Teom i Emom je najzad i ozvaničena brakom. Putovanje u Tursku je po svemu sudeći bio u tom slučaju medeni mesec.

Mia Borisavljević je poznata po izuzetno zgodnom telu i posle 2 porođaja na kome bi joj pozavidele znatno mlađe dame, dok bi se mnoge složile da ni njen sada već zvanični suprug ne izgleda ništa manje atraktivno.

Par je tako u kupaćim kostimima na žurci u peni razmenjivao nežnosti naočigled svih i podgrevao inače usijanu atmosferu.

Mia je bila u neobičnom bikiniju čiji je gornji deo ide na jedno rame, a trećina što gornjeg što donjeg dela je providna. Ona se uz naočare za sunce koje su pink okvira bez prestanka mazila i ljubila sa taze venčanim mužem.

- Pena parti! Sa odmora se vratiti umorni, to nam je moto ovih dana! - napisla je pevačica.

Fotografije zaljubljenog para u peni su za nepun dan doble oko 14.000 sviđanja i pregršt komentara.

- Najlepši ste par na javnoj sceni; Prelepi ste; Divni - nizali su se komentari.

PEVALA NA UVO MANEKENKI Aleksandra Ambrozio i Seka Aleksić zajedno u noćnom provodu, a evo ko je Srbin zbog kog je došla

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading