NEKA SE DESI SPONTANO Seka Aleksić o vantelesnoj oplodnji i operaciji želuca
Promo

Pevačica Seka Aleksić iz braka sa Veljkom Piljikićem ima dva sina, Jakova i Jovana, a proteklih meseci govorila je i o želji da rodi još jedno dete uskoro, te o trećoj vantelesnoj oplodnji za koju se priprema.

Foto: privatna arhiva

 

Ipak, zbog mnogobrojnih nastupa, Seka trudnoću prepušta sudbini i nada se da će joj se dogoditi spontano.

- Moja poruka je takva, prosto da toliko ima faktora koji utiču na to da vantelesna oplodnja uspe da bih mogla satima da pričam o tome. Svakako da žena mora da ima podršku partnera, okolina i da mora psihički da bude jača, jer nažalost mi kao nacija nismo toliko edukovani šta je vantelesna oplodnja. Prvo treba objasniti šta je, pa tek onda ući u priču i sa porodicama i sa prijateljima. Jedna žena mi je nedavno pisala i to često i imam, desilo se pre par godina, rekla mi je “znaš idem na vantelesnu i ne smem da kažem nikom, jer je to sramota“. Ima raznih ljudi, svakako da mora imati podršku, kada ima podršku partnera i svoje porodice, sve je u Božijim rukama - počela je Seka o vantelesnoj oplodnji te se osvrnula na svoje planove.

- Nadam se, meni su se planovi što se tiče posla, mnogo poremetili, da više radim nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki plan za koncert, koji je u planu, iduće godine, pa ostavljam, to se sve spontano dešava, pa ostavljam i trudnoću spontano da se desi.

Nikola Todorović/Alo!

 

Njen stariji sin Jakov uskoro kreće u predškolsku ustanovu, što teško pada kako njemu tako i pevačici. Zato mu je dala slatko obećanje, koje će se potruditi da ostvari.

Seka se za sam kraj osvrnula i na operaciju želuca kojoj u poslednje vreme mnogi pribegavaju, a koja, kako se ispostavilo, sa sobom nosi veliki rizik. Iako je i sama godinama kuburila s kilogramima, pevačica ističe da zbog toga nikad ne bi otišla "pod nož".

- Ne bih stvarno, meni je to totalno bezveze, ne bih stvarno. Podržavam ljude koji to žele, ali ja sam osoba koja čitav život kuburi sa kilogrami, ali mi nikad ne bi palo na pamet, iako sebi mogu da priuštim i tu operaciju. Nešto mi to sve nenormalno deluje, jer vidim da ljudi malo po malo imaju komplikaciju i mislim da bi trebali da prestanu to da rade - zaključila je Seka za Blic. 

 

Alo

 

DEVET MESECI OD STRAŠNE TRAGEDIJE Objava Jane Todorović tera suze na oči

Komentari (0)

Loading