BIĆEŠ OBIČNA PEVALJKA Komšije Aleksandre Prijović iz Belog Manastira razvezale jezik, pevačici neće biti svejedno nakon ovih reči
Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj, gde je bila sve do takmičenja u "Zvezdama Granda".

Naime, tamo se nalazi pevačicin nekadašnji dom, u kom sada živi njena majka Borka Mihajlović sa svojim partnerom F.B. Međutim, Prijini prijatelji iz detinjstva su ispričali da su veoma ponosni što je postala toliko popularna i što je uspela, uprkos vršnjačkom nasilju koje je kao devojčica pretrpela, o čemu je i sama pričala.

BIĆEŠ OBIČNA PEVALJKA Komšije Aleksandre Prijović iz Belog Manastira razvezale jezik, pevačici neće biti svejedno nakon ovih reči

Foto: ATA Images

 

- Aleksandra je starija od mene godinu dana, ali smo se družili kao klinci. Poslednji put smo se videli pre malo više od godinu dana, kada sam bio ovde na odmoru. Aleksandra je super devojka, oduvek je bila vedra i nasmejana ma šta god da se dešavalo oko nje i to je ono što su joj mnogi zamerali, dok su joj se drugi divili zbog te osobine. Veoma sam ponosan što je ona, koja je odrasla ovde s nama, postala toliko popularna - ispričao je sagovornik, koji se nadovezao na vršnjačko nasilje koje je Prijovićka trpela u detinjstvu.

- "E videćete, svi vi ćete biti u redu i otimati se za kartu da uđete na moj koncert." Zbog toga mi je možda i najdraže što je jedna od najpoznatijih pevačica i što će već sledeće godine imati koncert - zaključio je on, aludirajući na veliki koncert u Beogradskoj areni za koji se pevačica uveliko priprema.

USPEH ZA USPEHOM Milica Pavlović rešila da još jednom oduva konkurenciju, ovu važnu odluku krije od javnosti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dejan Milanković

24.08.2022 22:13

Balkan je pun ludila. Neznamo gdje teramo,kao na 2 litre rakije. Neki bih korak ispred,drugi vraćaju nazad. Pogotovo kad se tiče rata 90',politike,kriminala,prevara,nasilja...itd. Nemislim da je drugde u Svetu bolje ali treba krenut od svog praga.