ZAVIRITE U PORODIČNI DOM ROKVIĆA Dečija soba kao iz prave bajke, skromno i sa ukusom (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Bračni par Bojana Barović i Nikola Rokvić svili su porodično gnezdo u novobeogradskim blokovima. Prodajom dupleksa Nikolinog oca, pokojnog Marinka Rokvića, pevač je kupio drugi stan u kome je sa suprugom započeo novi život. 

Najpre je na svet došla ćerka Leona, a zatim i sin Simon, a kroz nekoliko meseci u dom Rokvića stiže još jedna prinova. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Par se 2018. godine skućio u novim, moderno dizajniranim zgradama, oko kojih se pruža prostrano zelenilo. Životni prostor su uredili po svojim potrebama i opremili nameštajem i neophodnom belom tehnikom. Skromno, ali sa ukusom. 

Bojana neretko objavlje fotografije i snimke, na osnovu kojih možemo zaključiti kako su uredili enterijer stana u kom žive. 

Prostrani dnevni boravak, okrečen u belo, sa kućnim bioskopom i udobnim ležajem je sve što je potrebno Rokvićima za uživanje. Prazan prostor je upotpunjen belim policama i raznoraznim sitnim detaljima poput vaza, svećnjaka. 

Ogromna spavaća soba sa francuskim ležajem i velikim ormanima je prostorija u kojoj Bojana i Nikola pronalaze svoj mir i gde mogu da se osame. Odmah do spavaće sobe, nalazi se i dečja soba, na čijim vratima se nalazi malo slonče sa balonima, a unutra iste je prava bajka i dečja igraonica

Nije nepoznanica da je Bojana prava domaćica, te da veliki deo vremena provodi u kuhinji koja je opremljena neophodnom belom tehnikom i kuhinjskim nameštajem u svetlo braon boji. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Ispred stana u kom žive, Rokvići imaju i dvorište koje je pravi raj za uživanje najmlađih članova porodice.

AMBROZIO ODSELA U APARTMANU OD 1.300 EVRA ZA DAN Otkriveni svi detalji manekenkinog boravka u Beogradu

Komentari (0)

Loading