AMBROZIO ODSELA U APARTMANU OD 1.300 EVRA ZA DAN Otkriveni svi detalji manekenkinog boravka u Beogradu
Foto: ATA Images

Svetski top model Alesandra Ambrozio od utorka se nalazi u Beogradu. Viktorijin anđeo u srpsku prestonicu doputovala je redovnom avionskom linijom iz Tivta i sa aerodroma se uputila pravo u jedan luksuzni hotel u centru Beograda.

ATA Images

 

Ona je iz Crne Gore krenula dva dana ranije nego što je planirala i to najviše zbog loših vremenskih uslova u toj zemlji. Tamo je trebalo da ima i fotografisanja, ali se od toga u poslednjem trenutku odustalo.

Kako navodi izvor, Alesandra je smeštena u jedan od najluksuznijih apartmana u hotelu, gde noćenje s doručkom košta čak 1.200 evra.

Ovaj apartman ima nekoliko odvojenih spavaćih soba, ogroman dnevni boravak s luksuznim vintidž nameštajem, kao i veliko kupatilo. Ono po čemu je ovaj apartman poseban je i prostrana terasa, s koje puca veličanstven pogled na Kalemegdan i Dunav.

Pročitajte još: Da li prepoznajete LEGENDARNU pevačicu sa fotografije? Region je OBOŽAVA, kraljica je SEVDAHA, a u SEDMOJ deceniji izgleda lepo i negovano

- Alesandra je na prvi pogled oduševljena Beogradom, onim što je uspela da vidi za ovo kratko vreme. Jako je ljubazna, vrlo je pristupačna i ne skida osmeh sa lica. Koliko sam čuo, nije imala neke posebne zahteve otkad je došla. U jednom trenutku je tražila da ide u spa centar, ali je on trenutno zatvoren. Obroke su njenoj deci, dečku i prijateljima donosili u apartman. Oduševljena je pogledom s terase, nije prestajala da se slika. To će verovatno objavljivati u narednim danima - kaže izvor za Kurir.

Nju i decu, kao i njenog partnera i prijatelje naš paparaco uslikao je kada je krenula u ranim popodnevnim časovima u prvu šetnju beogradskim ulicama. Kada nas je ugledala, s osmehom na licu nas je pozdravila i kratko prokomentarisala:

 Narode, hvala na svemu. Idemo sada u obilazak Beograda. To je to - rekla nam je ljubazno Alesandra, koja se s pratnjom u kežual izdanju uputila ka Kalemegdanu.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Anastasija Ražnatović zapalila društvene mreže, evo šta je ona promenila na sebi

Komentari (0)

Loading