GLUMAC SE SELI NA SELO U BANATU Dragan Marinković Maca za Alo! : Voleo bih da budem stari Banaćanin!
Alo

Glumac Dragan Marinković Maca, glumac i voditelj, odlučio je da se preseli na jedno selo u Banatu.

Maca je bio vidno raspoložen u krugu prijatelja i ljubazno odgovarao na pitanja za „Alo!“, a sreli smo ga kada je u kikindskom restoranu veselo razgovarao i namearavao da poruči nešto za jelo.

-Evo, došao sam sa prijateljima na ručak, to je porodica Pećanac, zaista uživam u njihovom društvo. Lepo mi je ovde i ova nepodnošljiva lakoća postojanja, što bi rekao Kundera, je nešto što čini da čak i Veliko Banatsko Selo bude blizu. Tamo je raj-rekao je Marinković, vidno raspoložen u društvu prijatrlja.

GLUMAC SE SELI NA SELO U BANATU Dragan Marinković Maca za Alo! : Voleo bih da budem stari Banaćanin!

Alo

 

Kako kaže, često dolazi u Banatsko Veliko Selo i Kikindu, ali je selom oduševljen. Voleo, bi, tvrdi, da postane Banaćanin.

-Čim postanem milioner, tamo ću kupiti par hektara. Da budem stari Banaćanin- navodi Maca u šali za „Alo!“.

Glumac, režiser, voditelj i učesnik rijalitija, opustio se u krugu prijatelja, a odmor mu sledi tek na jesen

-Za sada mi nema odmora. Još je letnja turneja, snimam film, završio sam neku seriju u Sarajevu, pa slede prdstave u regionu, a pokušaću da se odmorim tek krajem okrobra, početkom novembra. U Kikindi ostajem do večeras, dok me ne otera porodica Pećanac - kaže nam Maca, u svom stilu, dok je uživao u prijatnom društvu i dobroj hrani.

Pročitajte još: U braku je bila sa kolegom GLUMCEM: Imali su JEDNU ŽELJU na venčanju, a posle kraha braka jedva se IZBORILA sa depresijom i evo šta sada MISLI o svemu tome

- Prvo fruštuk, pa onda na put. Dolaziću još, ovde mi je prelepo. Samo da nas zdravlje posluži-rekao je glumac kojeg smo ostavili da uživa u pilećoj džigerici u slanini, a od pića je naručio vodu sa ledom.

 

GLUMAC SE SELI NA SELO U BANATU Dragan Marinković Maca za Alo! : Voleo bih da budem stari Banaćanin!

Alo

 

ZAVRŠILA U PRITVORU! Starleta šokirala javnost, isplivali svi detalji njenog burnog života

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading