BRUTALNO OPLEO PO NJIMA: Dragan Marinković uporedio Trajkoviće sa životinjama, Slađa mu žestoko odgovorila
Printscreen

Dragan Marinković Maca slovi sa glumca koji se često šali s javnim ličnostima putem svojih društvenih mreža, ali je mnoge iznenadilo to što je ovoga puta uputio niz sočnih uvreda pevaču Radiši Trajkoviću Đaniju i njegovoj supruzi Slađi.

Pročitajte još: "Slomili su mi TRI PRŠLJENA na porođaju": Mesecima se OPORAVLJALA u bolovima, srpska GLUMICA više ne želi da rađa

Naime, on je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj se Đani i Slađa ljube u bazenu i uporedio ih s divljim životinjama.

„Retka fotografija muflona u sezoni parenja van svog prirodnog staništa“, napisao je glumac ispod fotografije i izazvao haos na društvenoj mreži.

Iako je većini njegovih pratilaca ova neslana šala bila prihvatljiva i smešna, Đanijeva supruga je u razgovoru za Alo! priznala da je neprijatno iznenađena njegovim postupkom.

BRUTALNO OPLEO PO NJIMA: Dragan Marinković uporedio Trajkoviće sa životinjama, Slađa mu žestoko odgovorila

Alo

 

- Već dvadeset dana sam van grada i nisam pratila novine i portale. Od vas čujem da nam je Maca uputio uvrede i iskreno sam iznenađena jednom tako ružnom objavom. Sa tim čovekom smo u okej odnosu, među nama nije bilo nikakvih sukoba i prozivki, da bi mi njegove uvrede bile očekivane. Nije mi jasno zbog čega je osetio potrebu da nas negativno komentariše, ali pretpostaviću da se radi o potrebi da se kači na leđa mog supruga zbog marketinga - rekla je Trajkovićeva, koja je Marinkoviću poželela da se oslobodi negativne energije i navike da proziva druge javne ličnosti.

BRUTALNO OPLEO PO NJIMA: Dragan Marinković uporedio Trajkoviće sa životinjama, Slađa mu žestoko odgovorila

Foto: Alo.rs

 

- Đani i ja smo ostvareni ljudi. Živimo život kakav smo sanjali, odgajili smo zdrave i prave sinove, a sada imamo i unučiće. Oduvek gledamo svoja posla i nikoga ne diramo i ne komentarišemo na loš način. Neka je Maca živ i zdrav. Ničim izazvan nas je nazvao muflonima, a ja mu želim da pronađe sreću i mir kako ne bi dolazilo do toga da mu je zabavno i smešno kada o nekome napiše nešto ružno na društvenim mrežama - zaključila je Slađa za Alo!

Da bismo saznali razlog zbog kog su mu se Slađa i Đani našli na meti, kontaktirali smo Macu, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

Laća pokrenuo hajku protiv folkera

Sin Fute i Marine Tucaković, Milan Laća Radulović potkačio je Trajkoviće još pre nekoliko nedelja kada je poput Marinkovića objavio njihovu fotografiju iz bazena i poručio da im treba zabraniti disanje, ljubav, slikanje i kupanje.

Njegov postupak takođe je šokirao Slađu i Đanija, koji su s pokojnom Marinom bili u bliskim, prijateljskim odnosima više od dve decenije. Nedugo nakon Laćine uvredljive objave, fotografija iz bazena je postala viralna, a hiljade korisnika neprestano smišlja uvredljive komentare kako bi se našalili na račun ovog estradnog para.

SIN MILOŠA BOJANIĆA SE POSLE 18 GODINA VRATIO! Ćerki slavi punoletstvo, kupio joj auto za rođendan

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading