VESNA ZMIJANAC NAPISALA TESTAMENT? Folk zvezda podelila nasledstvo na ravne časti
Stanivukovic ivan Zeka

Pevačica Vesna Zmijanac ostavila je nekretnine u Beogradu i Atini ćerki Nikoliji, a po jedan stan prepisala je i unukama Rei i Hani. Kuću na Bukulji, automobile i novac deliće Nikolija i njen muž Relja Popović.

Vesna Zmijanac (65) napisala je testament. Legendarna pevačica nedavno se sastala sa advokatom kako bi podelila nasledstvo, koje uključuje četiri stana, kuću, dva automobila i podeblji bankovni račun.

Ona je unukama Rei (6) i Hani (1) ostavila po jedan stan u Beogradu, ali nije zaboravila ni ćerku Nikoliju i zeta Relju Popovića, kojima će takođe pripasti dobar deo pevačicinog bogatstva.

VESNA ZMIJANAC NAPISALA TESTAMENT? Folk zvezda podelila nasledstvo na ravne časti

Stanivukovic ivan Zeka

 

Pročitajte još: U braku je bila sa kolegom GLUMCEM: Imali su JEDNU ŽELJU na venčanju, a posle kraha braka jedva se IZBORILA sa depresijom i evo šta sada MISLI o svemu tome

- Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je ćerki, unukama, ali i zetu - priča dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, pevačica se trudila da obezbedi ćerku, ali i unuke.

- Vesna živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila da bi ih izdavala. Onaj u kome živi prepisala je ćerki Nikoliji! On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 evra! Druga dva su takođe u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. Njih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj po jedan. Nikoliji je takođe pripao i stan u Atini u kom je živela tokom studija u Grčkoj - kaže sagovornik.

VESNA ZMIJANAC NAPISALA TESTAMENT? Folk zvezda podelila nasledstvo na ravne časti

Foto: Printscreen/instagram

 

On dodaje da Vesna nije zaboravila ni zeta Relju, kog obožava i gleda kao sina!

- Mnogima zvuči neverovatno, ali ga je uključila u testament. Njih dvoje su se poslednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuva domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište... Nikolija i on će deliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. Njima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedela i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi reč, jer to krije - priča izvor za Informer.

 

VESNA ZMIJANAC NAPISALA TESTAMENT? Folk zvezda podelila nasledstvo na ravne časti

Ivan Stanivuković Zeka

 

ŠOKANTNO! Pevačica uputila surovu poruku ćerki za rođendan, javnost nije mogla da veruje šta je napisala

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading