POKUŠAVAM ĆERKI DA POSTAVIM GRANICE! Nataša Bekvalac iskreno o prvoj ljubavi: Hana ima samo dve godine manje, nego ja
Foto: ATA Images

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a sada se setila svoje prve ljubavi.

Natašina ćerka Hana ima samo 2 godine manje od nje kada joj se ta romansa desila, pa je ovu situaciju sada prokomentarisala iz druge prizme - roditelja.

Instagram

 

‒ Kada na određene stvari gledate iz ugla roditelja, sve vam je strašno i nikada vam vaša deca, ženska pogotovo, nisu dovoljno velika. Ja sam tada zaista bila u ozbiljnoj vezi i, naravno, verovala da sam najpametnija i da sve mogu sama. Trudim se da pronađem balans između “biti dete” i “biti roditelj”, pa da Hanu kroz prizmu njenih godina razumem, a da joj, s druge strane, iz ugla majke postavim određene granice.

Pročitajte još: Svi smo je znali kao PEVAČICU: Ivana se udala za OSNIVAČA Gugla, deci dala ČUDNA imena, a zbog njenog zanimanja ceo HOLIVUD je juri!

Nataša je jednom prilikom istakla da je kul mama, a sada je objasnila šta je tada zapravo mislila.

‒ Htela sam da kažem da nisam mama zbog koje klinci, kad dođu kod nas, prevrću očima, ali nisam im ni drugarica. Ne razumem majke koje kažu “moja ćerka i ja smo drugarice”. Hana ima svoje prijatelje, a ja niti mogu, niti želim da imamo takav odnos.

Foto: Printscreen/instagram

 

Nataša je otkrila i da li je ikada sa svojom majkom imala odnos kao sa drugaricom.

- To se još nije desilo. Gledam kako se klinci ophode prema roditeljima, ali i kako to čine žene mojih godina. Ja imam istinski respekt prema majci i ocu. Ne govorim to zato što se pravim fina, već što je zaista tako. Nikada pred njima nisam opsovala, niti sam u “pušačkom” periodu u tatinom prisustvu zapalila cigaretu. Način na koji su me vaspitali zadržao se do danas i na to sam veoma ponosna - rekla je pevačica za "Hello".

OVO SU SVI NEPRIJATELJI JOVANE JEREMIĆ Svađa sa ovom zvezdom izazvala je opšti haos, a prema ovom muškarcu je bila brutalna

Komentari (0)

Loading