DEVET MESECI OD STRAŠNE TRAGEDIJE Objava Jane Todorović tera suze na oči (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jana Todorović izgubila je sestrića Branka prošle godine, što joj je jedan od najvećih životnih udaraca.

Reč je o mladiću koji je imao tek oko 30 godina, a koji je preminuo od posledica koronavirusa. Pevačici i svim članovima porodice je njegova smrt teško pala i još uvek se od nje oporavljaju...

Printscreen

 

Kako se danas navršava devet meseci od smrti mladića, Jana ga se prisetila pa njegovu fotografiju, uz emotikone slomljenog srca, objavila na Instagramu.

- Prva naša radosti... Devet meseci bez tebe - napisala je slomljena pevačica u opisu ove objave koju prati pesma "Anđeo čuvar".

Podsećanja radi, Branko je bio sin Janine rođene sestre, sa kojom je ona uvek bila veoma bliska. On joj je često pomagao u organizaciji nastupa, prenosili su domaći mediji, kao i oko drugih poslovnih obaveza.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kada je prvi put posle tragedije progovorila za 24sedam, ispričala šta se zapravo dogodilo, kako se ona i njena porodica nose sa velikim gubitkom i šta joj je dodatno otežalo situaciju kada je čula strašnu vest.

- On je dobio koronu, a bio je malo gojazan. Otišao je kod lekara, dobio je antibiotik, ali mu se stanje nije popravljalo. Doktorka mu je ponudila da ostane u bolnici i pošto se nije osećao dobro, pristao je. Stanje mu se odjednom pogoršalo i te subote je izgubio život. Bio je svega jedan dan na respiratoru. Mislim da mu srce nije bilo dobro, a nije bio ni vakcinisan - ispričala nam je tada, između ostalog, Todorovićeva sa knedlom u grlu.

KAD MOŽE BRED PIT, MOŽE I ANDRIJA MILOŠEVIĆ! Glumac svojom objavom nasmejao sve, pa izazvao lavinu komentara

Komentari (0)

Loading