DEVET MESECI OD STRAŠNE TRAGEDIJE Objava Jane Todorović tera suze na oči (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jana Todorović izgubila je sestrića Branka prošle godine, što joj je jedan od najvećih životnih udaraca.

Reč je o mladiću koji je imao tek oko 30 godina, a koji je preminuo od posledica koronavirusa. Pevačici i svim članovima porodice je njegova smrt teško pala i još uvek se od nje oporavljaju...

DEVET MESECI OD STRAŠNE TRAGEDIJE Objava Jane Todorović tera suze na oči (FOTO)

Printscreen

 

Kako se danas navršava devet meseci od smrti mladića, Jana ga se prisetila pa njegovu fotografiju, uz emotikone slomljenog srca, objavila na Instagramu.

- Prva naša radosti... Devet meseci bez tebe - napisala je slomljena pevačica u opisu ove objave koju prati pesma "Anđeo čuvar".

Podsećanja radi, Branko je bio sin Janine rođene sestre, sa kojom je ona uvek bila veoma bliska. On joj je često pomagao u organizaciji nastupa, prenosili su domaći mediji, kao i oko drugih poslovnih obaveza.

DEVET MESECI OD STRAŠNE TRAGEDIJE Objava Jane Todorović tera suze na oči (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Kada je prvi put posle tragedije progovorila za 24sedam, ispričala šta se zapravo dogodilo, kako se ona i njena porodica nose sa velikim gubitkom i šta joj je dodatno otežalo situaciju kada je čula strašnu vest.

- On je dobio koronu, a bio je malo gojazan. Otišao je kod lekara, dobio je antibiotik, ali mu se stanje nije popravljalo. Doktorka mu je ponudila da ostane u bolnici i pošto se nije osećao dobro, pristao je. Stanje mu se odjednom pogoršalo i te subote je izgubio život. Bio je svega jedan dan na respiratoru. Mislim da mu srce nije bilo dobro, a nije bio ni vakcinisan - ispričala nam je tada, između ostalog, Todorovićeva sa knedlom u grlu.

KAD MOŽE BRED PIT, MOŽE I ANDRIJA MILOŠEVIĆ! Glumac svojom objavom nasmejao sve, pa izazvao lavinu komentara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading