VEČE ZA PAMĆENJE! Nadica Ademov sinoć je prvi put nastupala u Beogradu (FOTO)
Nedeljko Kiš/Alo!

Nadica Ademov je postala poznata pre deset godina kada se takmičila u Zvezdama Granda. Danas, nakon isteka ugovora s ovom izdavačkom kućom je izdala svoj prvi samostalni album, u koji je uložila sve što je od pevanja ikada zaradila.

Pročitajte još: Ušla je u SEDMU deceniju, a sa sinom deli odeću: Poznata pevačica prošetala sa DAVIDOM koji se uvukao u njenu HALJINU

VEČE ZA PAMĆENJE! Nadica Ademov sinoć je prvi put nastupala u Beogradu (FOTO)

Alo

 

Naime, Nadica je sinoć imala svoj prvi nastup u Beogradu na jednom splavu.

Sva mesta su bila popunjena a pevačica je na nastup došla vidno raspoložena.

- Imam prelep osećaj što prvi put nastupam u Beogradu, jako sam srećna i mnogo mi je drago  - rekla je vidno raspoložena Nadica i dodala:

- Uvek imam pozitivnu tremu pred svaki nastup, pogotovo večeras što pevam u prestonici, ali moram priznati da je za mene ovo veliki izazov. - kazala je pevačica.

Podsetimo, Nadica Ademov predstavila je svoj prvi album “Šapat vetrova” a da oduševljenje prisutnih pesmama deli i publika porvrda joj je stigla za manje od dana. Iako su pesme puštene na novom kanalu, za nepuna 24 sata album je preslušan više od milion puta.

- Oko albuma sam se zaista potrudila, dosta truda i energije je uloženo u ceo taj projekat, ali na kraju se sve to isplatilo, srećna sam što je sve prošlo kako treba, i što se moja publika pronašla u skoro svakoj pesmi - rekla je ona, pa odgovorila na pitanje ko od njenih koleginica nije dobrodošao na njenom nastupu:

- Svaka koleginica je dobrodošla na mom nastupu! - kazala je Nadica.

Ona je nastup započela pesmom sa novog albuma "Šapat vetrova" i napravila pravi spektakl.

Publika je pevala zajedno uglas sa njom sve do ranih jutarnjih časova.

VODITELJ VOJA NEDELJKOVIĆ OSTAO ŠOKIRAN: Mislio sam da je neka greška

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading