MOJI ROMI PLAĆAJU PEVAČE, A OVI IH PLJUJU! Nadica Ademov u emisiji ogolila dušu i priznala ono o čemu se ćuti, ovakvu je do sada niste videli (VIDEO)
Foto: Vladimir Marković

Nadica Ademov je postala poznata pre deset godina kada se takmičila u Zvezdama Granda. Danas, nakon isteka ugovora s ovom izdavačkom kućom je izdala svoj prvi samostalni album, u koji je uložila sve što je od pevanja ikada zaradila.

O počecima, poteškoćama, neuspelim ljubavima, ali i lažnom moralu na estradnoj sceni, govorila je bez zadrške u emisiji Alo! naslovna koju možete pogledati danas u 12 časova na našoj Jutjub platformi.

- Izuzetno mi je drago što sam bila deo projekta „Zvezde Granda“, a sad mi je još draže što sam svoja i samostalna, dobro mi je krenulo i verujem da su čelnici te kuće ponosni na mene.

Da li misliš da bi uspela bez tog takmičenja?

- Verovatno ne bih. Ja sam vrlo mlada ušla u sve to, imala sam svega 14 godina i oni su od mene napravili ovo što ja jesam danas, zbog čega sam im neizmerno zahvalna.

Pročitajte još: OVO JE ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ: Pored TALENTA koji je nasledila od majke, jedan detalj o njoj niko nije ZNAO!

Da li su ljudi imali predrasude kada si, kao jako mlada, ušla u taj svet?

- Jesu, pre svih moji roditelji. Moj otac nije znao da sam se prijavila za takmičenje, nego je načuo od nekoga i došao na audiciju. Kada me je video, bio je u šoku, međutim, sve vreme je bio svestan mog talenta i znao je da ću proći. Zbog toga me nije puštao da uđem u taj svet mlada.

Zbog veze sa starijim muškarcem nisi bila u dobrim odnosima sa roditeljima?

- Svako od nas ima neku prošlost, a ja ne mogu da obrišem svoju. To je bilo jedno loše životno iskustvo. Taj moj bivši jeste bio malo stariji i ne baš tako fin, ali su dodatno izmišljali svašta o njemu što nije bilo tačno. To je za mene i dalje bolna tema i ne bih puno pričala o tome.

MOJI ROMI PLAĆAJU PEVAČE, A OVI IH PLJUJU! Nadica Ademov u emisiji ogolila dušu i priznala ono o čemu se ćuti, ovakvu je do sada niste videli (VIDEO)

Foto: Vladimir Marković

 

Mnoge tvoje kolege pričaju da su imali razna iskustva na romskim veseljima...

- Krivo mi je što moje kolege pričaju tako o njima, ali uvek je lakše udariti po tuđem nego po svom. Oni jedva čekaju da dobiju poziv da pevaju kod mojih Roma jer znaju da samo oni mogu da plate onoliko koliko oni koštaju. Žao mi je što se o tome priča na taj način. Mnogi od njih su dvolični, kada dođu na svirku ljube ih u usta, a kad se okrenu pričaju sve i svašta o njima.

Izbacila si album. Kakve su reakcije?

- Mislim da je bilo krajnje vreme da posle deset godina objavim album. Moram da priznam da sam jako zadovoljna kako se sve zavrtelo. Skoro osam pesama se izdvojilo i ja sam presrećna zbog toga.

Uložila si dosta para u nove pesme, spotove... Da li je ostalo nešto para u slamarici?

- Naravno da jeste. Ja sam u prethodnom periodu dosta radila, tako da sam uspela i da sačuvam neki dinar za ne daj bože.

MOJI ROMI PLAĆAJU PEVAČE, A OVI IH PLJUJU! Nadica Ademov u emisiji ogolila dušu i priznala ono o čemu se ćuti, ovakvu je do sada niste videli (VIDEO)

Foto: Vladimir Marković

 

Pisalo se da na promociji nisi nosila brus...

- Nisam zbog toga što je haljina to zahtevala. Pitali su me čak i da li sam imala gaćice na sebi, ali njih zaista jesam. Često me pitaju i šta sam radila na sebi, svi misle da sam se izoperisala, a ja nisam radila ništa osim zuba.

Pevačice imaju sponzore, ja ne!

Tvoje koleginice furaju skupe tašne, cipele... Odakle im para za sve to?

- Verovatno imaju dobro društvo oko sebe. Ja nikada nisam imala sponzora i ne znam kako to funkcioniše. Prilazili su mi moćni muškarci, ali ja se nikada nisam obazirala na to. Jedan mi je čak rekao: „Ja imam ’roleks’, zašto nećeš da budeš sa mnom?“. Mislim se, imam ga i ja.

NISMO SVE ISTE Jovana Jeremić progovoila o milioneru koji je zbog nje došao u Crnu Goru, pa oplela žestoko po damama niskogla mora

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading