BRAT LEPE BRENE OŽENIO SINA Porodica Jahić na okupu posle mnogo godina (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Rođeni brat pevačice Lepe Brene, Faruk Jahić, danas je oženio sina Edina, koji je izgovorio sudbonosno ''da'' dugogodišnjoj izabranici Maji.

Pročitajte još: Da li prepoznajete DEČAKA sa fotografije? Proglašen je za jednog od NAJBOLJIH sportista na SVETU i ne planira da stane sa REKORDIMA

Ovaj događaj okupio je celu porodicu posle mnogo godina, s obzirom da Brena i Faruk žive u Beogradu, dok je njihova sestra Fara dom pronašla u inostranstvu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Brena je zajedno sa sestrom Farom i njenom ćerkom Majdom krenula put restorana gde se održava svadba, a tri plavuše zabeležile su taj momenat serijom selfi fotografija na kojima nisu mogle da skinu osmehe sa lica.

I dok je pevačica za venčanje odabrala belo odelo koje joj stoji kao saliveno, njena sestra opredelila se za dugačku haljinu ljubičaste boje u kojoj je blistala.

Foto: Printscreen/instagram

 

Odmah po dolasku u restoran Brena je na Instagram postavila video prvog plesa mladenaca, a koji je izazvao lavinu komentara njenih fanova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Sudeći po njemu, Edin i Maja zaista uživaju u svom najlepšem danu te su odigrali i unapred osmišljenu koreografiju, odeveni kao iz modnih časopisa.

PEVAČ OVO NAPLAĆUJE 10 € ! Keba poklekao trendovima pa iskoristio priliku, evo o čemu je reč

Komentari (0)

Loading