Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Iako uživaju u skladnom porodičnom životu, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zvanično se nikada nisu venčali, a sada je glumica otkrila zbog čega do tog čina nije došlo. Ona je istakla da planiraju uskoro da organizuju svadbeno veselje.

- Uskoro, ja se nadam. Do venčanja nije došlo samo jer smo veoma mladi otišli u inistranstvo zbog suprugovog posla- kazala je Vasiljevićeva, a na pitanje otkud to da objave da su se venčali što je na svom profilu obelodanio nedavno Vujadin, Mirka je objasnila:

Vujadin Savić, Mirka Vasiljević

Alo

 

- Dobro, Vujadin voli da se šali i vrlo često sam ja predmet tih njihovih šala. To je nekako iz neke pozitivne energije i kada nije zlonamerno ja učestvujem u tim šalama. Mi smo bili na jednoj proslavi na kojoj sam ja bila tako potpisana (Mirka Vasiljević Savić) i meni je to bilo simmpatično, a on je to iskoristio za šalu na moj račun. I pošto je Instagram izgleda postao osnovni izvor informacija, a ja kako nemam profil na Instagrmu nisam znala za tu situaciju, pa sam malo bila zatečena zbog tog pitanja novinara- kazala je Mirka koja se osvrnula na matertinstvo i to što je nedavno po četvrti put dobila dete, ćerkicu Aniku, a kako tvrdi nema savet za druge mame:

- Nema tu nekog saveta, čovek kada se nađe u takvoj situaciji trudi se da deluje najbolje što zna, kako za decu, tako i za porodicu. Neki dan bude bolji, neki komplikovaniji i teži, ali sve prođe. I čovek kada to voli i kada uživa u tome, ništa mu nije teško- kaže glumica, koju smo pitali da li joj nekada bude neizdrživo teško sa četvoro dece:

USKORO SE UDAJEM! Mirka Vasiljević otkrila kada će se ona i Vujadin Savić venčati, pa objasnila zašto do svadbe do sada nije došlo

Printscreen

 

- Bude situacija koje ja nisam planirala, u tako velikoj porodici mora da bude dobra organiziacija da bi sve funkcionisalo. Ali ja sam zahvalna svojoj porodici koja je velika i koja se složno drži, tako da kada ja nekada padnem i kada mi nije dan, tu su oni da me podignu, da mi otvore oči, da me razvesele i tako idemo dalje. Ja sam sve to želela, ja sam na tome radila i sada se trudim da to, žargosnki rečeno, najbolje "đuskam"- odlučna je Mirka, a na pitanje gde se ovoga puta sele i gde je njen suprug Vujadin Savić ovoga puta dobio fudbalski angažman, ona odgovara:

- Još uvek ne znamo, on je i dalje u potražnji za klubom. Deca i ja ćemo jedan duži vremenski period biti u Srbiji jer sam ja započela da radim dve serije. Tako da, gde sam ja, tu su i oni- izjavila je popularna glumica. 

EKSKLUZIVNO ZA ALO ! Milica Pavlović prvi put o ocu i njegovoj ženi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading