EKSKLUZIVNO ZA ALO ! Milica Pavlović prvi put o ocu i njegovoj ženi
Foto: Ataimages

Pop zvezda Milica Pavlović proslavila je 31. rođendan u jednom prestižnom prestoničkom restoranu, a povodom ulaska u četvrtu deceniju nije krila koliko je srećna zbog ogromnog uspeha koji je postigla na poslovnom planu.

Foto: Ataimages

 

Osim što je otkrila kakav odnos ima sa kolegama i kakvi muškarci joj se udvaraju, Pavlovićeva je ekskluzivno za Alo! prvi put progovorila o svom ocu i maćehi.

Pročitajte još: Ovo je NAJSKUPLJI stih MARINE TUCAKOVIĆ: Za PET reči zaradila stan u Beogradu, zavrteće vam se u GLAVI kad čujete cifru

Ko ti je prvi čestitao rođendan?

- Maćeha mi je prva čestitala rođendan. Ona je osoba koju trenutno najviše volim i jako sam srećna što je došla u naš život. Zajedno sa našim komšijama iz Bunibroda je došla na porodični ručak i donela mi je ogromnu tortu.

Da li je na rođendanu bio i tvoj otac?

- Bio je tu. On je jako skroman čovek. Često imamo konstruktivne rasprave jer izbegava da spominje da mu je Milica Pavlović ćerka. Takva smo porodica, nismo navikli da nam neko otvara vrata i da uz pomoć tuđeg imena olakšamo sebi.

Da li je otac ponosan na tebe?

- Jeste, ali ne voli što sam pevačica.

Kojim zanimanjem bi voleo da se baviš? 

- On je oduvek želeo da imam normalan posao i radno vreme od osam do tri.

Foto: Ataimages

 

Ovo je prvi put da pričaš o maćehi i ocu. Koliko su uspeli da nadomeste mesto bake i deke, jer je poznato koliko si ih volela.

- Moja maćeha je u poslednjih nekoliko godina u našim životima. Kada sam sa rodbinom bila u vinariji povodom svog rođendana, tetka me je pitala čemu nazdravljamo. Rekla sam da nazdravljamo baki i deki, da slavimo to što su nas stvorili. Kako vreme prolazi, jako mi fale, posebno deda koji me je često zvao da me pita koliko ljudi je bilo na mom nastupu. Fali mi da ga nazovem i da mu saopštim kako je prošao nastup i to niko nikada neće moći da mi nadomesti.

Foto: Ataimages

 

Jesi li razmišljala čime bi se bavila da nisi postigla uspeh u pevačkoj karijeri ? 

- Po struci sam diplomirani komunikolog i verovatno bih to iskoristila da prezentujem jug Srbije na pravi način.

Da li si dobila neki poseban poklon koji te je dirnuo?

- Iako moje koleginice šalju same sebi bukete i pričaju da su cveće dobile od nepoznatih osoba kako bi to iskoristile kao marketing, ja sam zaista dobila buket cveća od nepoznate osobe. Stigao je u hotelsku sobu gde sam bila smeštena i gde sam dočekala rođendan. Verujte da ću saznati ko ga je poslao. Takođe me je obradovao poklon moje maćehe.

Da li priželjkuješ da ti je buket poslala posebna osoba? 

- Dok sam kukala kako mi niko ne prilazi, niko nije prilazio, a otkako sam priznala da sam imala momka, muškarci su počeli da se javljaju. Ostaje da vidimo ko će od njih biti hrabar da čeka dva meseca da me odvede na dejt dok ne završim sa nastupima i poslom.  

Da li tvoj muškarac treba da bude romantičan?

- Na poslednjeg dečka sam pala jer mi je stalno slao poruke. Pala sam na tu pažnju.

Foto: Ataimages

 

Vuk mi je čestitao pre svih!

Ko ti je sa estrade čestitao rođendan?

- Otkako sam izdala album, nisam omiljena među kolegama. Šalim se malo, dosta njih mi je čestitalo, ali evo da izdvojim Vuka Kostića koji je to učinio dan ranije. 

Blokirala sam Nućija

Mnoge kolege si blokirala na Instagramu i to su ti zamerile. Zbog čega?

- Nisam znala da to može da izazove takvu pažnju, ali ne kajem se i to ne smatram greškom. Između ostalog, blokirala sam Nućija. Baš je u jednoj emisiji prokomentarisao da sam ga blokirala i da ne zna šta da radi jer mi je spremio pesmu. Nakon toga sam mu tražila da mi je pošalje.

 

Foto: Ataimages

 

TEA TAIROVIĆ RAZGOLIĆENA KLEČI! Pevačica usijala društvene mreže, komentari samo pljušte

 

 

Komentari (0)

Loading