ŠIRIMO SE NA INOSTRANA TRŽIŠTA Luna i Marko otkrili novosti: Napredujemo iz dana u dan
Alo

Iako su mnogi nekadašnji učesnici rijaliti šou-programa pokušali da od Jutjuba naprave stalni izvor prihoda, jedni od retkih kojima je to zaista pošlo za rukom su Luna Đogani i Marko Miljković.

Njihov kanal redovno prati preko 140.000 ljudi, dok su njihovi video zapisi dosad zbirno pregledani preko 70 miliona puta.

Printscreen

 

Zato su Luna i Marko doneli odluku da izađu u susret i strancima koji žele da gledaju njihove dogodovštine, sa posebnim osvrtom na bračnu zajednicu i roditeljstvo.

Naime, Miljković je obelodanio da će od sada svaki njihov video zapis biti titlovan, pri čemu je pokazao kako to u praksi funkcioniše na engleskom i turskom jeziku.

- Napredujemo iz dana u dan. Odsad ćete moći da uživate u našem kanalu na svim jezicima. Moraju se uvesti neke novine posle dve godine postojanja - poručio je jutjuber.

Printscreen

 

RAT JOVANE JEREMIĆ I TAMARE ĐURIĆ NE JENJAVA Voditeljka žestoko uzvratila: Javljaju se sponzoruše kojima je brak u krizi, prevarene su bar 20 puta

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ana

13.08.2022 12:40

Ovo dvoje manipulatora posandrcali jer vide u Dekiju veliku konkurenciju "preseliše se"svi kod iskrenog harizmticnog Dekija!