MI NE POŠTUJEMO NAŠE VREDNOSTI! Cakana oplela po koleginici: Treba da nas nema, kada nam je to hit
Printscreen

Pevačica izvorne narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana oplela je po svemu lošem što se ukorenilo na našoj muzičkoj sceni, a što, prema njenom mišljenju, srpski narod degradira i okreće protiv pravih vrednosti.

Pročitajte još: "Drago mi što je moja mama UMRLA": Popularna glumica je ispričala o toksičnoj vezi sa majkom i ZLOSTAVLJANJU koje je trpela godinama

Printscreen

 

Naime, Cakana se posle nastupa iznela stav da je nacionalna sramota to što se pesma "Žena od sultana" sluša na našim prostorima, pored toliko dobre i lepe domaće narodne muzike.

- Ja poznajem devojku koja peva pesmu "Sultan", ona je dobra devojka, ali da usred Srbije to bude hit, onda smo mi stvarno lud narod. Mi ne poštujemo naše vrednosti - rekla je poznata pevačica, naglašavajući da protiv Tijane Milentijević nema apsolutno ništa, ali da se mora malo više povesti računa o melosu koji dominira u našoj zemlji:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Žao mi je što u našoj kulturi ne postoji granica da ne možete svašta da pevate. Meni to ide na nerve. Ja ne mogu da pevam pesmu u kojoj se pominju "pare, pare, brushalteri" i ostale gluposti. Nikada to ne bih pevala jer nisam taj tip. Želim da zadržim ovako.

SPEKULISALO SE DA JE SIN ZDRAVKA ČOLIĆA! On otkrio pravu istinu: Tražiću alimentaciju

Komentari (1)

Loading
Mish

11.08.2022 16:17

Ma da gospodjo-zato ti lepo krades tudje pesme i pevas ih!