PITALA SAM SE ŠTA MI JE OVO TEBALO Cakana platila ovaj odevni komad preko 1000 dolara
Pink printskrin

Skoro pa svakoj ženi su garderoba, cipele i tašne slaba tačka, te neretko i ne žale novac na takve stvari.

Jedna od njih je i Dragica Radosavljević Cakana, koja je priznala da je nedavno napravila kupovinu zbog koje se i pokajala.

Pročitajte još:Poznati glumac izgleda kao brižni TATA, a zapravo je monstrum: Ljubavnice je silovao SATIMA, hteo da im jede REBRA

PITALA SAM SE ŠTA MI JE OVO TEBALO Cakana platila ovaj odevni komad preko 1000 dolara

Printscreen

 

Cakana priznaje da je sama sebi stilista za javna pojavljivanja, ali da i ne daje toliko novca za scensku odeću, jer takve stvari ne može da ponovi više puta.

- Sama se stilizujem, posle toliko godina bavljenja ovim poslom imam toliko toga, mogu sebi da priuštim. Ne mora to da bude neka firma, ne patim za Luj Vitonom i nekim markama ali uvek imam da kupim dobru cipelu i lepo odelo ili haljinu, da se pristojno sredim - istakla je pevačica i dodala da nikada nije imala komplekse kada je reč o firmiranim stvarima:

- Nikada mi se nije dešavalo da za scenu kupim neke skupe stvari da bih se par puta pojavila na televiziji, par puta u nečemu što je plaćeno toliko, apsolutno ne. Pre ću da puknem puno para za neki komad garderobe koji mogu da nosim u svakodnevnoj varijanti - priznala je Cakana.

Tako je i otkrila koliko je novca nedavno potrošila na par poznatih patika, te da se zbog toga jako pokajala.

- Kupila sam nedavno "Balensiaga" patike koje sam kupila u Njujorku, platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno, završile su kod moje unuke - ispričala je ona za Grand Online.

TO JE BILA GREŠKA U STARTU! Marko Miljković ogolio dušu, pa priznao ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mila

02.08.2022 23:19

Kad se ovako gađaju ciframa zvezde i zvezdice niko ne pominje lečenje dece...