ODUŠEVILA SVE! Lepa Brena napravila pravi spektakl u Crnoj Gori (FOTO)
Alo!/Ognjen Radošević

Lepa Brena održala je sinoć koncert u Budvi u jednom poznatom klubu, a stajling kakav je odabrala nije imala sličan skoro.

Pročitajte još: "Slomili su mi TRI PRŠLJENA na porođaju": Mesecima se OPORAVLJALA u bolovima, srpska GLUMICA više ne želi da rađa

ODUŠEVILA SVE! Lepa Brena napravila pravi spektakl u Crnoj Gori (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je na binu pred brojnu publiku izašla sa krunom na glavi, raskošnim ogrtačem i kratkoj haljini sa cirkonima. Brena je nedavno na još jednom nastupu imala detalj u kosu, ali ovaj koji je sad izabrala ukrašen cvećem podseća na statuu Kipa slobode.

Nešto kasnije, ona je skinula ogrtač i krunu kako bi se lakše kretala na sceni, ali ne i dugačke rukavice ukrašene cirkonima u tonu sa ostatkom kostima.

Atmosfera koju je napravila bila je neverovatna, pa se tako veselio i njen orkestar, publika ali i sama Brena koja je bila baš dobro raspoložena.

To je bio možda jedan od razloga što je Brena na sceni u više navrata podigla nogu kao u mladosti, a zatim nastavila da niže hitove. Ovaj pokret gotovo da je njen zaštitni znak, pa je snimak odmah okačila na svoj profil na Instagramu.

TRAGIČNA POZADINA LUKASOVE PESME LEDI KRV: Krijem suzu kad je pevam!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading