SIN DRAGANE MIRKOVIĆ U VEZI SA ANASTASIJOM Osvanule fotografije sa letovanja, a svi komentarišu samo jedno
Foto: Printscreen/instagram

Sin Dragane Mirković Marko Bijelić otkako je otvorio nalog na Instagramu ne može da se odbrani od pripadnica lepšeg pola. Ima 22 godine, voli dobra kola, muziku, vatreni je fan formule jedan, da ima izuzetno visoko obrazovanje, kao i da je pasionirani ljubitelj putovanja i izlaske.

Ovih dana Marko letuje na Hrvatskom primorju, a na njegovim Instagram pričama mogu se videti fotografije sa plaže na kojima je, naravno, bez majice i malo je reći da je “zaludeo” devojke širom regiona. Međutim, izgleda da je Marko zauzet i da je na letovanju sa devojkom, izvesnom Anastasijom. Njih dvoje su izgleda iz Hrvatske skoknuli nakratko do Budve.

On se pratiocima javio s mora, gde se ne odmara sam, već u društvu devojke, čiji je lik sakrio. Devojka Marka Bijelića želi da ostane tajnovita, dok on nastoji da joj tu želju ispuni, ipak doznalo se da je reč o lepoj Anastasiji. Mnogi su komentarisali da ima sličnosti sa Draganom, a da li će se mami svideti, ostaje da vidimo.

Printscreen

 

DEVEDESETIH JE HARALA Ova pevačica je bila ljubavnica slavnog fudbalera, Bajaga joj posvetio pesme, a Brega ove sramotne stihove

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading