EVO KAKO SADA IZGLEDA SIN DRAGANE MIRKOVIĆ Marka niko nije video godinama, a doživeo je neviđenu transformaciju i brutalan je frajer (FOTO)
Printscreen

Dragana Mirković retko priča o svojoj deci Marku i Manueli, jer poštuje njihovu odluku da se ne pojavljuju u medijima.

S obzirom na to da se ni pevačicina ćerka, kao ni sin, ne bave javnim poslovima, javnost je uvek intrigiralo koja je to profesija kojom se bave dece slavne pevačice koja uživa u bogatstvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

O njihovim planovima i životu uopšte nikad nije pričala, sve do jednog trenutka kada je otkrila kojim hobijem se bavi Marko.

Pre dve godine, Draganin sin prisustvovao je jednom humanitarnom događaju, auto-trci koja se odigrala na stazi Hokenhajm u Nemačkoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

Ipak, pevačica je dodala i da ne bi volela da Marko postane profesionalni vozač, te da se nada da će sve ostati na nivou hobija.

Naime, pevačicinog sina do sada nikada nismo videli bez maske, osim kada je bio mali. Marko ne voli da se eksponira u javnosti, ali je Alo! malo istražio i pronašao njegov Instagram profil. On je brutalan frajer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

NEKE STVARI SU ME POVREDILE Prvi susret Jovane Jeremić i Milomira Marić nakon spekulacija da su u svađi, voditeljka se oglasila

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading