JESTE LI ČULI ZA CECU?  Vidovnjak Zlatko Šumadijski izbegao incident u Nikoziji kad se pozvao na folk zvezdu
Alo

Zlatko Šumadijski, poznati srpski vidovnjak i astrolog zvani „kosmajski vilenjak“ gde god da ode na letovanje napravi pravu pometnju!  

On je trenutno na Kipru sa svojim dugogodišnjim prijateljem Peđom, a prilikom prelaska „zelene linije“ u Nikoziji umalo su izazvali međunarodni incident između Turaka i Grka kada su s punim torbama tek kupljenih stvari u turskom delu krenuli u grčki deo kiparske prestonice. 

JESTE LI ČULI ZA CECU?  Vidovnjak Zlatko Šumadijski izbegao incident u Nikoziji kad se pozvao na folk zvezdu

Alo

 

 - Grčki carinici su se zgranuli kada su videli da vučemo kožne jakne, peškire, pa čak i tepihe. Njihove kolege s druge strane „zelene linije“ su nam aplaudirale jer smo sve stvari pokupovali u turskom delu Nikozije – kroz smeh priča Zlatko Šumadijski i opisuje kako su odobrovoljili grčke carinike. 

- Pretresali su nas maltene pola sata jer su hteli da zavire u svaku kesu i torbu koju smo imali. Tek kad sam im rekao: „Mi smo, bre, Srbi! Da li ste čuli za Cecu?!“, oni su tek tada spustili loptu. Uzvratili su: „Moze, Ceca, moze, moze!“, izgovarajući slovo z umesto našeg ž. Na kraju su nam u šali rekli: „Srbi banditos, mafija moze, moze“ i pustili nas da otputujemo u Larnaku – prepričava poznati vidovnjak. 

PREDAO SE MUŠKARAC KOJI JE PRETUKAO ZVEZDU GRANDA Oglasila se Marina Radosavljević i otkrila šta se desilo sa napadačem

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading