PREDAO SE MUŠKARAC KOJI JE PRETUKAO ZVEZDU GRANDA Oglasila se Marina Radosavljević i otkrila šta se desilo sa napadačem
Facebook printscreen

Pevačica "Granda", Marina Radosavljević pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Nju je pretukao njen bivši ljubavnik I. T. koji se, kako nam je saopštila, predao policiji.

-Oporavljam se, malo sam bolje nego prethodnih dana - rekla nam je Marina.

Facebook printscreen

 

- Bila sam na Lav festu sa drugaricom, bila sam sat-sat po već sam bila umorna. To je bilo u četvrtak veče, a ja vikendom radim, došla sam samo da ispoštujem drugaricu iz Beograda. On se samo zaleto, razgrnuo je ljude i mene nokautirao, onesvestila sam se. Tada sam progutala jezik i krenula mi je krv na usta i on je krenuo pesnicama da me udara, a ljudi oko su ga odvajli od mene - rekla je pevačica i dodala da joj je pomogla jedna devojka koja radi kao medicinski radnik.

- Jedna devojka koja radi kao medicinski radnik mi je vadila jezik, a nakon toga su me nosila odvezli u bolnicu.

Facebook printscreen

 

Marina je takođe i otkila da mi ovaj slučaj možda ima veze i sa onim koji joj se dogodio u februaru, kada su je napala dva nepoznata muškarca.

- Da, da, to je isto. Tada su bila dva nepoznata muškarca, još uvek se nije utvrdilo, to su dva plaćena muškarca, ali pitanje je ko ih je platio - rekla je Marina i dodala je sada napadnuta bez ikakvog povoda.

- On je nasrnuo na mene bez ikakvog povoda, bez ikakvog kontakta, mi već dugo nismo u kontatku, znači ne od odnog februara nego i pre toga mi nismo u kontatku, mi smo u vezi već godinu dana.

Za sam kraj pevačica nam je rekla da je dobila infromaciju da se njen bivši dečko koji ju je pretukao sam predao policiji.

- Sad sam dobila informaciju da se predao, bio je u beksvtu i sada se predao, tako da ćemo videti šta se dešava.

PRETUČENA ZVEZDA GRANDA Pevačica se nalazi u bolnici, trpi jake bolove, za sve je kriv bvši ljubavnik

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading