OTKIRLA SVE Dajana Paunović prvi put progovorila o odnosu sa Žikinim sinom iz prvog braka
Alo

Godinama je stariji sin Žike Jakšića, Andrija Jakšić živeo u Nemačkoj sa majkom, ipak pre par godina odlučio je da život sa svojom suprugom nastavi u Srbiji i okrene se uzgoju i proizvodnji grožđa.

Delimičan razlog zašto je odabrao ovaj put jeste želja da više vremena provede sa ocem, koji u detinjstvu nije mogao mnogo da se posveti njegovom odrastanju, a tu je i potreba da bude uz mlađeg brata Dušana, kojeg producent ima sa nekadašnjom pevačicom i voditeljkom Dajanom Paunović,koja je otkrila kako se slaže sa Andrijom.

OTKIRLA SVE Dajana Paunović prvi put progovorila o odnosu sa Žikinim sinom iz prvog braka

Alo

 

- Andrija je predivan, mlad čovek, vaspitan, obrazovan, koji Dušana obožava kao i on njega. Volim što imaju jedan drugoga, što se poštuju i vole i što Dušan iako je mali nikada Andriju nije posmatrao kao nekoga ko nije deo njegovog života, uprkos tome što godinama on nije živeo u Srbiji i zbog posla nije svakodnevno prisutan. Drago mi je da moj sin ima brata na kog znam da uvek može da se osloni i da će mu on biti podrška za ceo život - počela je priču Paunovićeva pa nastavila:

- Andriju izuzetno cenim i poštujem, to je brat moga sina, ali i da nije zaslužuje svako poštovanje jer je kvalitetna ličnost - zaključila je.

ZVAO MLADIĆA NA SE*S Baka Prase u centru gej afere, jutjuber nudio intimne usluge momku

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading