OTKRILE ŠTA ĆE RADITI POSLE RASTANKA: Uraganke ne planiraju da se bave pevanjem, progovorile i o novim članicama
EPA

Grupa "Hurricane" koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić privodi kraju svoj put, barem u ovom sastavu. Njih tri će poslednji nastup imati u Americi, kada će se i zvanično rastati.

Foto: ATA Images

 

Kako kažu, ne vole da pričaju da se grupa "raspada", već da se rastaju, a otkrile su i čime će se baviti posle tog 14. septembra, kada će poslednji put zajedno zapevati.

- Još uvek ne razmatramo da li će ijedna od nas nastaviti muzičku karijeru u smislu pevanja. Za sada smo u fazonu da hoćemo da napravimo malo pauzu, da odmorimo, pa eventualno kada prođe neko izvesno vreme, kada se sastave kockice, o tome smo i razgovarale dosta, da vidimo šta nam je činiti i kako - kaže Sanja i dodaje:

- Ali što se mene lično tiče ja planiram da nastavim da se autorski bavim muzikom. A što se tiče naplaćivanja pesama, već sam to rekla, ukoliko njih dve budu želele da nastave da se bave pevanjem da želim da im poklonim pesmu. Naravno, ako žele.

Idemo da se odmaramo. Da se sunčamo i da se šetamo po plažama. Da se udamo, ko zna - kaže Ivana, a Ksenija se nadovezuje:

- Možda se i udamo. Zvaćemo vas.

EPA

 

Kada je izdato zvanično saopštenje da ovim devojkama ističe ugovor, te da neće nastaviti da budu članice ove grupe, rečeno je i da se već traže nove devojke koje će zauzeti njihovo mesto.

- O tome stvarno ne znamo ništa. Verovatno će da bude nova postava, Hurricane junior će da nastave da rade i Hurricen će da nastavi da postoji kao brend ali o tome ne znamo još ništa - rekla je Ksenija, a Ivana dodala:

- O tome zna naš producent ali nas ne obaveštava.

Na kraju, svaka od njih je otkrila po čemu će pamtiti grupu.

- Meni je najupečatljivija slika Evrovizije. To je bila neka prekretnica, odnosno kruna naše karijere koja je trajala toliko koliko jeste. Prosto, to je bio onaj vrhunac, pik svega. Čak mi je drago nakon toga, prošlo je određeno vreme i da smo epilog svega napravile baš sa tom pričom. Nakon toga je prošlo vreme, imale smo par hitova i drago mi je da se neki epilog napravi baš sa tom pričom, da kad smo najjače da se to eto završi - rekla je Sanja za Telegraf.rs.

EPA

 

- Mislim da će svaka od nas pamtiti po Evroviziji. To je kruna naše zajedničke karijere. Meni je nekako najupečatljiviji deo, ti Karibi. Tu smo počele, najviše puta smo posetile ta ostrva odakle je naš producent. Nekako se tamo uvek lepo odmorimo, lepo se provedemo i rado se vraćamo. Tako da neka budu ti Karibi - ističe Ksenija, a Ivana završava:

- Dosta toga ima šta da ti kažem. Evrovizija, Beovizija, Karibi, naš prvi spot na tim Karibima. Pa onda taj Favorito, prvo nešto što smo izbacile. Pa prvi nastup. Pa Big Blek, to je čovek koji je radio sa nama na Karibima, producent, crnac koga obožavamo. Toliko toga ima da ja ne znam. Taj naš prvi nastup na toj plaži. Toliko anegdota.

NIKAD ISKRENIJE Vesna Zmijanac razvezla jezik o ljubavnom životu: Trebao mi je neko stariji

 

Komentari (0)

Loading