NIKAD ISKRENIJE Vesna Zmijanac razvezla jezik o ljubavnom životu: Trebao mi je neko stariji
Stanivukovic ivan Zeka

Pevačica Vesna Zmijanac je podigla pravu prašinu svojom autobiografskom knjigom u kojoj je otkrila svoj buran ljubavni život

Stanivukovic ivan Zeka

 

Vesna Zmijanac, pevačica narodne muzike, važila je za pravi seks simbol, pošto je bila jedna od prvih javnih ličnosti dovoljno hrabrih ili drskih da se „skine“ pred objektivom.

Njena popularnost godinama je rasla, a ona i danas puni koncertne dvorane i klubove.

Imala je buran život, pun poroka sa kojima se izborila, pa danas uživa u ulozi bake.

Prvu ljubav je krila decenijama, a pričalo se da ga se porodica odrekla zbog nje.

Žena za kojom su uzdisali mnogi u bivšoj SFRJ osvajala je moćnim glasom otkad je kročila na scenu. Još od sedamdesetih prošlog veka ona intrigira i burnim ljubavnim životom. Pojedini trenuci podsećaju na one filmske, a Vesna je sve probala da iznese i u svojoj autobiografiji.

U svemu se izdvaja priča o tome kako je izgubila nevinost. Bilo je to, kako je rekla, sa nastavnikom matematike, kada je imala 15 godina.

„To prvo ljubavničko iskustvo bilo je nekako zbrzano, užurbano, ne mnogo maštovito, lišeno posebnosti i svečarskog raspoloženja. Ne mnogo bolno, ali u grču“, otkrila je Vesna.

Naime, ona je srednju školu pohađala u Austriji kod majke, a veza sa nastavnikom se desila kada se vratila u Srbiju.

„Kad sam završila osnovnu školu, prešla sam da živim kod majke Kovine u Beč, ali sam pre toga već bila u nekom odnosu s nastavnikom matematike. Međutim, kada sam posle završene prve godine srednje došla na raspust u Kraljevo, naša veza je postala zaista ono što se vezom, ljubavnom vezom dvoje ljudi i zove. Sve prepreke su bile uklonjene. Ja mu više nisam bila đak, a iako maloletna, već tada sam izgledala nešto starije za svoje godine. Razlika u godinama takođe nije predstavljala smetnju. Bar ne meni. Trebao mi je neko stariji, neko u kome sam, i ne znajući, zapravo tražila oca. Isprva mi je smetalo što je to bio moj nastavnik, čovek koji me je znao bukvalno odmalena, koji me je ispitivao i ocenjivao, ali je blizina učinila svoje, a njegovo pristajanje da veza bude javna (šetali smo držeći se za ruke) u meni je otklonila svaku nelagodu “, piše Zadovoljna.

INDI OTKRILA JEZIVE DETALJE: Poistovetila sa Miljanom Kulić, a onda je stručno lice dalo svoj sud

Komentari (0)

Loading