TO JE BILA GREŠKA U STARTU! Marko Miljković ogolio dušu, pa priznao ovo
Alo

Luna Đogani i Marko Miljković odlučili su posle "Zadruge" da otvore zajednički jutjub kanal kako bi svoje fanove obaveštavali o svakodnevnim aktivnostima, te su na taj način stegli ogromnu popularnost, ali i novac.

Marko Miljković je priznao da snimanje za Jutjub ne gledaju kao posao, već kao hobi.

Pročitajte još: Poznati glumac izgleda kao brižni TATA, a zapravo je monstrum: Ljubavnice je silovao SATIMA, hteo da im jede REBRA

TO JE BILA GREŠKA U STARTU! Marko Miljković ogolio dušu, pa priznao ovo

Alo

 

– Kao prvo, ne gledamo više na Jutjub kao na naš posao, to je bila greška u startu, ali greška koju ćemo ispraviti, sada na Jutjub gledamo kao na vrstu hobija koji će nam eto donositi određenu mesečnu zaradu i na taj način će naša motivacija biti veća. Što se tiče uspeha našeg kanala, da prezadovoljni smo šta smo postigli u protekle dve godine. Iskreno, nismo ni sanjali o ovakvom uspehu i to nam je bas drago – rekao je Miljković.

Marko se osvrnuo i na to što mnogi koji izađu iz rijalitija prvo žele da otvore Jutjub kanal:

– Što se tiče drugih ljudi što otvaraju, nemamo ništa protiv i ne gledamo nikoga kao konkurenciju. Samo moraju da znaju da posao jutjubera uopšte nije naivan i lak kao što se u početku misli, zbog toga pojedinci traju po mesec dva, ali svima želimo uspeh - zaključio je Marko Miljković.

NEMA DILEME Ceca Ražnatović priznala da li bi se odrekla karijere zbog ljubavi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading