ZAVUKLA JE PET KRVAVIH NOŽEVA Pevačica otkrila morbidne detalje crne magije na estradi
Alo

Vesna Vukelić Vendi otkrila je kako je njena koleginica preotela jednoj poznatoj pevačici muža preko crne magije!

Pevačica i estradna umetnica Vesna Vukelić Vendi nedavno je objavila prvu knjigu, u kojoj otkriva duhovnu moć sa kojom se susrela. Međutim, poznato je da se Vendi susrela sa mnogim situacijama tokom njenog boravka na estradnom nebu, pa je tako ispričala za jednu koleginicu, pevačicu, koja se bavila crnom magijom.

ZAVUKLA JE PET KRVAVIH NOŽEVA Pevačica otkrila morbidne detalje crne magije na estradi

Foto: Youtube/Printscreen

 

Vendi je ispričala da je pevačica zavukla pet krvavih noževa ispod sedišta, a na taj način odradila je ritual estradna umetnica otela koleginici muža hamornikaša.

- Pre više od dvadeset godina veoma poznata pevačica putovala je u društvu koleginice i jednog muzičara na svadbu. Odjednom je počela da pada kiša i, kada su stali, pevačica je izašla iz auta, neko vreme je nije bilo, a zatim se vratila. Pošto je mislila da oboje spavaju, ispod sedišta je zavukla pet krvavih noževa. Posle su se i venčali - priča Vukelićeva..

Sa veštičarenjem se Vendi upoznala i kao petogodišnja devojčica.

ZAVUKLA JE PET KRVAVIH NOŽEVA Pevačica otkrila morbidne detalje crne magije na estradi

Printscreen

 

- Žena koja se bavila veštičarenjem živela je na mom spratu i kada sam ja imala pet godina uspela je da uđe u moju kuću. Sestru su mi privukli kroz mrtvački venac napravljen od mrtvozornih stvari, a namera im je bila da se nikada ne uda. Ona sticajem okolnosti nije krštena, međutim sve se promenilo kada sam otišla na poklonjenje moštima Svete Petke u Japi - objasnila je Vukelićeva.

ACO PEJOVIĆ PREKINUO KONCERT Dete palo u nesvest, pevač zvao hitnu pomoć, njegov gest kasnije ostavio bez reči

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading