ČEKALA JE VELIKA KARIJERA U ZVEZDAMA GRANDA Učestvovala u rijalitijima, a onda se tajno udala, ovako izgleda njen muž, niko mu ne zna ime
prinskrin youtube

Pevačica Ivona Negovanović Cuca na svom instagram nalogu je objavila fotografiju sa svojim suprugom. Pevačica, koja je postala poznata posle takmičenja Zvezda Granda, poslednjih godina nije baš prisutna u mediijima.

Ona je danas u srećnom braku. Udala se u septembru 2020. godine, a sada je na društvenim mrežama objavila fotografije sa suprugom.

Cuca je pronašla svoju srodnu dušu i udala se pre dve godine, a svoje venčanje sakrila je od javnosti. Samo je objavila fotografiju sa suprugom na dan venčanja u venčanici.

Podsetimo, Cuca je učestvovala i u rijalitijima Parovi i Farma, gde je otkrila da joj je sestra poginula u saobraćajnoj nesreći kada je imala samo 18 godina, a da se sa drugom sestrom posvađala i da ne priča.

- Više nemam sestru. Napravila je grešku i izgubila me za sva vremena. Jedna sestra mi je poginula, u kolima sa dečkom. Imala je nepunih 18 godina, ostali su na mestu mrtvi - pričala je Cuca.

U DETINJSTVU PREŽIVELA TRAGEDIJU Senidah o najbolnijim trenutcima još nema snage da priča, stihovi njenih pesama kriju potresnu istinu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading