ONA JE JOŠ JEDNA U NIZU! Jovana Jeremić brutalno udara na Maju Marinković, voditeljka zadala starleti poslednji udarac
Foto: Alo/ilustracija

Javno prepucavanje Jovane Jeremić Maje Marinković ne prestaje, starleta je ponovo sasula niz brutalnih uvreda na račun voditeljke, a sada se oglasila i ona.

Naime, Jeremićeva je u svom stilu odgovorila bivšoj rijaliti učesnici.

- Maja je na vreme shvatila da svako ko ulazi u rat sa mnom, da je sve bitke unapred izgubio. Ona je još jedna u nizu koja se povukla iz razloga što ona ne može da ide protiv nekoga, ko je u životu uložio svoju čast, obraz i zdravlje da bi bio to što jeste. Svaki rat protiv Jovane Jeremić je izgubljen rat i te bitke su unapred izgubljene bitke. Zato svima savetujem da se ne igraju sa vatrom, jer moj jezik reže jače i oštrije od bilo kog mača, a moji verbalni rafali pogađaju jače i ciljaju pravo u centar srca - istakla je Jovana, pa dodala:

ONA JE JOŠ JEDNA U NIZU! Jovana Jeremić brutalno udara na Maju Marinković, voditeljka zadala starleti poslednji udarac

Foto: Alo/ilustracija

 

- Što se tiče reklame, Maja je to sve pokušavala preko mog imena. Mnogi su to radili pre Maje, mnogi to rade i posle Maje, ali nažalost, oni nisu dobili ništa osim diskreditacija. Jedino je raslo moje ime, jer je jedna Jovana Jeremić. A raznih Maji, Paji, Raji, Marijani će biti, ali Jeremić Jovane više nikad neće biti. Ona je unikat, samo jedna. Nije savršena, ali je original. Jovana Jeremić - moj jovanizam - u svom stilu je završila voditeljka.

Podsetimo, nakon što je Jovana poručila Maji da su "u njenu rupu stavljali samo pravi", kao i da je "njena glava krasila naslovne strane", Maja je odlučila da voditeljki uputi još jednu poruku i to preteću, a poručila joj je da vodi računa šta priča.

TREBA LI NEKO DA VAM OPERE LEĐA? Jovan Memedović se skinuo, a žene pale u trans, fotografija voditelja napravila opštu pometnju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nena

26.07.2022 14:57

Jovana bi pretnje trebala ozbiljno da shvati i da slučaj prijavi policiji....

zlata

26.07.2022 15:44

Stvarno je jedna Jovana,mislim da je treba smestiti na specijalno odelenje za posmatranje jer ovako za svojih 70 god.na TV se nije pojavilo.Pola emisije ona prica samo o sebi,posle privedeni gosti(uvek isti) je hvale a onda mali deo emisije ubaci ljudima neku tracersku vest a ona seta kao na ringu pokazujuci šer.Vikendom zaobilazim Pink