VODI RAČUNA ŠTA PRIČAŠ Maja Marinković zapretila Jovani Jeremić nakon njenih žestokih uvreda, skandal dobija novi epilog
Foto: Alo/ilustracija

Rat Maje Marinković i Jovane Jeremić ne jenjava, a starleta je povukla novi potez nakon što je voditeljka udarila na njen moral i odnose.

Naime, Maja se oglasila na društvenoj mreži Instagram uputila voditeljki još brutalniju poruku od prethodne.

VODI RAČUNA ŠTA PRIČAŠ Maja Marinković zapretila Jovani Jeremić nakon njenih žestokih uvreda, skandal dobija novi epilog

Printscreen

 

- Ovo je previše reklame preko mog imena, jedna je Maja Marinković, da li će to pojedine osobe ikada shvatiti? Ne bih se više bavila ovom temom, sledeći put vodite računa šta pričate ukoliko ne želite da dolazi do neprijatnih situacija. Pozdrav za moju omiljenu voditeljku Jovanu Jeremić, veliku (oralnu) gromadu, da nastavi da krasi časopise, verujem u nju da će uskoro postati zaštitno lice "Crtanog magazina"- poručila je maja Jovani na kraju rasprave.

Podsetimo, sve je počelo od Jovanine reakcije na informaciju da je Maja preotela nevenčanog supruga Aleksandri Subotić uz reči da ju je starleta razočarala i da je "Jednom k*rva, uvek k*rva", na šta je Marinkovićka odmah reagovala i od tada je krenuo haos.

LINIJU DOVELA DO SAVRŠENSTVA Srpska glumica uživa u ljubavi sa ambasadorom, a sada je pokazala izvajano telo, blista

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
wolf30

26.07.2022 11:29

Koji je glavni grad Španije ? hehehehe, hihihihihi

Cile

26.07.2022 11:53

Majo ignoriši ovu laprndaču nebitna osoba