Aleksandra Prijović
E-stock

Folk princeza, kako su je ovog leta prozvali na društvenim mrežama, Aleksandra Prijović (26) objavila je dugo očekivani, drugi po redu studijski album „Zvuk tišine“ i u okviru promocije odmah počela da peva u klubovima u kojima se za njen nastup traži ulaznica više.

PARE MI NISU PRIORITET Aleksandra Prijović progovorila o basnoslovnim svotama novca koje zarađuje, a onda šokirala izjavom

Foto: ATA Images

 

- Pesme su tek izašle i potrebno je još mesec ili dva da vidimo koja će se izdvojiti. Ovo je projekat u koji sam do sada uložila najviše novca, ali i sebe sam uložila više nego ikada i to se sigurno vidi - počinje Aleksandra, i dodaje:

- U studiju sam bila danonoćno, ali najteže mi pada snimanje spotova. Trajala su po15-16 sati, a neki spotovi su snimani i dva dana. Pesma „Ja sam odlično“ je moj favorit, a „Zvuk tišine“ mi je posebna jer ju je radio Filip.

Pominjući supruga, Prijovićeva se dotakla i njihovog bračnog odnosa i priznala da su se u poslednjem periodu žestoko svađali što inače nisu radili.

- Filip meni ništa ne zamera, više zameram ja njemu. Sada je bilo jako naporno, imali smo konflikte iz obostrane želje da album bude što bolji, a na kraju uvek bude onako kako on misli jer njemu najviše verujem.  Svađali smo se zbog pesama i spotova, a kako je sve aminovao, to je znak da mu se ipak sve dopalo.

PARE MI NISU PRIORITET Aleksandra Prijović progovorila o basnoslovnim svotama novca koje zarađuje, a onda šokirala izjavom

Printscreen

 

Aleksandra je objasnila i zašto se trudi da je nema u medijima, kao i da li planira proširenje porodice.

- Ne volim da budem u medijima, prijalo mi je to na početku karijere, a sada ne. Najviše volim da budem kod kuće sa sinom i da nigde ne idem. Volela bih da imamo još jedno dete, ali ni prvo nismo planirali, tako će se i drugo desiti slučajno - objasnila je Aleksandra.

Aleksandra Prijović

E-stock

 

Popularna pevačica osvrnula se i na zaradu, pa je naglasila da ni ona ni njen suprug nisu opterećeni novcem, kao i zašto na nastupima ne prima bakšiš.

- Pare mi nisu prioritet, potrebne su za život, ali ni Filip ni ja ne volimo preterano novac i nismo opterećeni njime. Na nastupima ne primam bakšiš jer pevam po klubovima, tu niko ne prilazi. Desi se da dobijem novac u ruku kada pevam na nekom privatnom slavlju - završila je Aleksandra razgovor za Alo!.

Zakazala koncert u Areni

Aleksandra je uzbuđena zbog izlaska novog albuma, ali je otkrila i da je u pripremi još jedan veliki projekat.

- Zakazali smo datum koncerta u Areni za sledeću godinu - kratko je izjavila pevačica.

Sin sluša Brenu

Pominjući svog sina Aleksandra, pevačica je otkrila da je jako muzikalan i koju muziku najviše voli da sluša.

- Aleksandar voli da sluša Brenine pesme, mada generalno voli muziku i reaguje na različite žanrove - dodaje ona.

UŽIVAJU NA LUKSUZNOM BRODU Seka Aleksić pokazala svaki detalj, a kada vidite u kojoj situaciji je snimila svog supruga plakaćete od smeha

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading