ZAMERA MI DOSTA TOGA Aleksandra Prijović prvi put progovorila o problemima u braku sa Filipom Živojinovićem: Svađamo se, ima tenzije
Alo

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović nikada bolje nije izgledala, karijera joj ide samo uzlaznom putanjom, a i u privatnom životu je sve na mestu, i kako otkriva, razmišlja o proširenju porodice.

Naime, pevačica se sada dotakla karijere, uspeha, porodice kao i drugih privatnih stvari o kojima retko priča, a istakla je i šta joj je bilo najteže tokom pripreme albuma.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

U studiju sam bila danonoćno, ali definitivno snimanje spotova, jako mi je bilo naporno. Svaki je trajao po skoro dva dana, 15, 16 sati, a možda i više, ali to sada nije bitno. Sve je ispalo onako kako sam zamislila. Jako sam srećna jer sam dugo radila na ovome. Kada smo završili sve pesme, “Ja sam odlično” mi se izdvojila. “Zvuk tišine” je posebna jer ju je Filip radio i znala sam da će se izdvojiti. Ona mi je omiljena kada pričamo o baladama – istakla je pevačica, i otkrila da su se Filip i ona dosta svađali.

Obično on meni više zamera na nekim stvarima, nego ja njemu. U želji da sve bude kako treba, imali smo konflikte, ali bude na kraju kako on misli da treba. Najviše njemu verujem. On mi je najveći kritičar. Generalno se ne svađamo, ali smo se sada svađali, bilo je tenzije – iskrena je Aleksandra, koja nije želela da priča o uloženom novcu u album:

Nedeljko Kiš/Alo!

 

Sigurno jesam najviše uložila do sada, to je jedino mogu da kažem. Nije bitno kolika je cifra - ističe Aleksandra.

Aleksandra se dotakla i sina Aleksandra, kome će možda uskoro podariti brata ili sestru.

Nisam planirala ni prvo dete, tako da će se i drugo desiti, polako – rekla je pevačica, koja kaže da uprkos slavi, ima mir sa porodicom.

Živim isto kao što sam živela i pre, samo što imam više nastupa. Slobodno vreme sam sa njim, nigde ne idem i najlepše mi je sa njim kod kuće. Kao što možete da primetite, ne volim često da budem prisutna u medijima. U početku mi je to bilo zanimljivo, kada u selu kažu da sam izašla u novinama, ali kada prođe neko vreme, shvatiš da najvažniji mir – istakla je Aleksandra, koja će se uskoro pridružiti Filipu i Aleksandru na odmoru.

Nije mi žao, moram da radim, idem za vikend opet u Crnu goru, pa ćemo se videti - dodaje ona.

Foto: ATA Images

 

Ne uzimam bakšiš

Pevačica nikada nije bila provokativnija, a u jednom od spotova, su joj momci gurali novčanice u haljinu, te nas je zanimalo da li joj se to nekada desilo na nastupu.

Poenta je bila da svaki spot bude drugačiji i da se prikažem u drugom svetlu. Privatno sam jako opuštena, tako da mi snimanje tih scena nije bilo neprijatno. Nikada mi se na nastupu nije desilo da mi guraju novčanice kao u spotu. Iskreno, ne primam bakšiš kada pevam u klubovima, ponekada na privatnim veseljima. Ne volim nešto pare, neophodne su za život, ali mi nisu prioritet – iskren je Aleksandra.

PUKAO JOJ BRAK ZBOG OVOG KOLEGE?! Isplivala šokantna istina o razvodu Anđelke Prpić, ovo je glumica pokušala da sakrije od javnosti

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milorad Zemun

22.07.2022 08:50

"Elita", stvoreni za njivu i kopanje kukuruza.

Hmm

27.07.2022 02:36

Kad je vara na svakom koraku. Jos ga je i uhvatila u prevari i ostala sa njim.