MOGLA SAM DA BUDEM VRHUNSKI ADVOKAT Jovana Jeremić progovorila o karijeri, a onda se desio potpuni preokret
Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić dobila je u Vrnjačkoj Banji "Nagradu za TV lice godine", a kako kaže, to je zato što radi posao koji voli.

Pročitajte još: Pljuni joj u ružnu FACU": Bivšu devojku Luke Jovića ljudi zlostavljaju na internetu, uvrede koje dobija na račun deteta su JEZIVE

- Mogla sam da budem vrhunski advokat, ali sam odlučila da se bavim onim poslom koji volim. Izabrala sam da budem najpopularnije tv lice u zemlji i neko ko je revolucionar u svom poslu, jer sam sve radila iz ljubavi - kaže Jeremićka.

MOGLA SAM DA BUDEM VRHUNSKI ADVOKAT Jovana Jeremić progovorila o karijeri, a onda se desio potpuni preokret

Alo

 

U Vrnjačkoj Banji gde joj je uručena nagrada Jovana Jovana Jeremić pojavila se sa svojim novim dečkom sa kojim je u vezi šest meseci.

Par nije krio međusobne emocije, pa je je Nenad držao je za ruku kroz masu, nosio ranac i snimao je dok peva. Nijednog trenutka se nije odvajao od nje, štaviše snimao je svaki njen pokret, pa i kada je pevala, a i publiku koja je pozdravila ovacijama.

Inače, pevačica se ovih dana našla u žiži skandala kada se umešala u svađu Miše Grofa i Nikoline Pišek oko nasledstva pokojnog Vidoja Ristovića.

Popularna voditeljka istakla je da je Miša Grof zaljubljen u svoju bivšu snaju, kao i da ima informacije o njemu koje nisu poznate javnosti.

 

MOGLA SAM DA BUDEM VRHUNSKI ADVOKAT Jovana Jeremić progovorila o karijeri, a onda se desio potpuni preokret

Alo

 

MLADENOVIĆKA PEVALA U GRANDU I PRE TAKMIČENJA Isplivali detalji koje malo ko zna, evo kako je izgledao njen prvi nastup

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Milan

14.07.2022 22:19

Ti jedino mozes biti zvezda u Zadruzi tv pink

Sanja

15.07.2022 08:40

Ti jedino mozes da vodis parove a i Maric je video tvoje kvalitete pa si zato i bila voditelj parova a kod Mitrovica si zabavljacica a ne novinarka jer i nisi novinar .

semberka

15.07.2022 10:21

Idi se teno lijecinebrukaj onu kcerkicu ko ce je sutra uzet jad vidi kakva joj je budalaca majka Prosto ki te zso kao da nemas nkog na ovoj planeti svi vide da si prolupslabsvi se smeju niko da te uzme pod ruku i spasi kod foktors