MLADENOVIĆKA PEVALA U GRANDU I PRE TAKMIČENJA Isplivali detalji koje malo ko zna, evo kako je izgledao njen prvi nastup (VIDEO)
Alo

Pevačica Aleksandra Mladenović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", međutim, malo ko zna da je ona kao devojčica nastupala na Grandovoj sceni

MLADENOVIĆKA PEVALA U GRANDU I PRE TAKMIČENJA Isplivali detalji koje malo ko zna, evo kako je izgledao njen prvi nastup (VIDEO)

Alo

 

Na društvenoj mreži TikTok isplivao je snimak Aleksandrinog prvog pojavljivanja na malim ekranima, a to se dogodilo davne 2005. godine, kada je Mladenovićka imala samo 11 godina.

Pročitajte još: Pljuni joj u ružnu FACU": Bivšu devojku Luke Jovića ljudi zlostavljaju na internetu, uvrede koje dobija na račun deteta su JEZIVE

Aleksandra je tada pevala veliki hit Cece Ražnatović "Lepotan", a na snimku se može primetiti da je pevačica i tada imala simpatičan osmeh i pokrete po kojima je danas prepoznatljiva.

JE L’ TO SVE? Jovana Jeremić odgovorila na prozivke Miše Grofa: On je navikao da vređa žene!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ceca

09.08.2022 07:11

Možda i peva dobro ali atmosvera nikakva gde god peva užas, uobražena umislila da je velika zvezda . Pevala mom sinu na svadbi , upropastila veselje , veliko razočarenje koje mnogo košta ni zašto .