Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTV Pink

Nikolina Pišek je u žiži interesovanja javnosti zbog javnog prepucavanja sa ocem svog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, Vitorom Ristovićem, ponajviše oko nasledstva.

Pročitajte još: Ona je ČAK 20 godina mlađa od voditelja: EVO kako izgleda SUPRUGA glumca Dragana Marinkovića Mace

Ona je nekoliko meseci pre smrti supruga javno govorila o roditeljima, te je otkrila da je na početku nisu podržavali u odluci da se bavi javnim poslom.

RODITELJI SU ŽELELI DA BUDEM OSIGURANA Nikolina Pišek o svojoj turbolentnoj prošlosti

E stock

 

- Roditeljima je trebalo dosta drugo da shvate šta ja to uopšte radim. Tek kasnije su shvatili... Oni su roditelji starog kova. Želeli su da budem osigurana, šta to znači... Da budem zdravstveno osigurana, da mi to plati poslodavac, a ne sama da uplaćujem, koncept im baš nije bio jasan. Bilo im je neshvatljivo šta znači "samozaposlena". Da isto tako imam redovna primanja, stabilnu platu - kazala je Nikolina Pišek, kojoj je prošle godine preminuo otac.

- Nisu bili srećni zbog izbora. Bili bi nekad najsrećniji da radim na sudu ili tako nešto... (smeh) To nije baš bilo tako. Kasnije su mi puno pomagali, pogotovo oko ćerke, koju sam dobila sa 21, kad sam studirala na fakultetu. Bila sam samohrana majka - dodala je ona tom prilikom za 24sata.hr.

VIDOJE POSEDOVAO IMOVINU KOJA JE LIČNO NJEGOVA Nikolinu zastupa advokat koji je Ristoviću pozajmio 400.000 evra za kupovinu kuće

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading