VIDOJE POSEDOVAO IMOVINU KOJA JE LIČNO NJEGOVA Nikolinu zastupa advokat koji je Ristoviću pozajmio 400.000 evra za kupovinu kuće
Foto: Alo/ilustracija

Posle iznenadne smrti Vidoja Ristovića, njegova supruga Nikolina Pišek i njegov otac Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, započeli su veliki sukob koji trese ceo region. Oni su izneli brojne optužbe jedno na račun drugog (u tome je ipak više prednjačio Miša Grof), a sada je Nikolinin advokat Silvije Hraste hrvatskim medijima potvrdio da je protiv Vitora pokrenut krivični postupak zbog nasilja u porodici.

U saopštenju pravnika navodi se da oni imaju saznanja o tome da je pokojni Vidoje posedovao imovinu u Srbiji koja je bila lično njegova.

Nikolina Pišek

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Pokrenut je i ostavinski postupak iza Vidoja Ristovića, a s obzirom na to da se njegova imovina tamo nalazi. Ta imovina nema veze sa imovinom njegovog oca. Ne samo da sam sada advokat Nikoline Ristović nego sam u proteklih godinu dana i sarađivao s pokojnim Vidojem i imam saznanja o njegovim poslovnim aktivnostima, koje nemaju veze s porodičnom imovinom. Imamo informacije kod koga i gde je ta imovina - ispričao je Hraste za RTL.

Pročitajte još: Legendanog GLUMCA svi pamte po ulozi NAJVEĆEG negativca: Ovako je izgledao kao DETE, možete li da pogodite ko je?

VIDOJE POSEDOVAO IMOVINU KOJA JE LIČNO NJEGOVA Nikolinu zastupa advokat koji je Ristoviću pozajmio 400.000 evra za kupovinu kuće

Alo

 

On je takođe naveo i da su podnete pritužbe ombudsmanu za ljudska prava, ombudsmanu za ravnopravnost i ombudsmanu za prava dece. Odgovor na to kako advokat Silvije Hraste zna pouzdano da je Vidoje imao svoju imovinu u Srbiji može se potražiti u podacima iz zagrebačkog katastra. Tamo piše da Pišekova i pokojni Ristović imaju dva hipotekarna duga u ukupnom iznosu od 800.000 evra. Prvi je podignut kod BKS banke AG iz Zagreba 14. maja 2021. u iznosu od 400.000 evra, a drugi, isto toliki, dobijen je od advokatskog društva "Hraste i partneri". Vlasnik ove advokatske kancelarije je Silvije, koji je ekspert na raznim poljima, posebno u domenu zaštite autorskih prava.

Sasvim je jasno zašto je baš Hraste odlučio da zastupa Nikolinu u postupku koji je pokrenula protiv svekra Miše Grofa, jer je on sarađivao s pokojnim Ristovićem i zasigurno zna da je Vidoje bio dobrostojeći što se finansija tiče, u suprotnom, verovatno mu ne bi pozajmio toliku svotu novca.

NE SKIDAJU OSMEH SA LICA Jelena Đoković sa Sašom Kovačevićem čeka Novaka, veliki doček šampiona ispred Starog dvora

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading