POTPISALI SMO PREDBRAČNI UGOVOR Mia Borisavljević i Bojan Grujić danas su izgovorili sudbonosno da, pa otkrili šta je bilo presudno za korak venčanja (FOTO+VIDEO)
Alo

Pevačica Mia Borisavljević i pevač Bojan Grujić jedno drugom su izgovorili sudbonosno "da". Njih dvoje su deset godina živeli u vanbračnoj zajednici, a kako su izjavili, odluku da se venčaju u crkvi su doneli nakon razgovora sa jednim monahom.

Pročitajte još: OVO JE ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ: Pored TALENTA koji je nasledila od majke, jedan detalj o njoj niko nije ZNAO!

POTPISALI SMO PREDBRAČNI UGOVOR Mia Borisavljević i Bojan Grujić danas su izgovorili sudbonosno da, pa otkrili šta je bilo presudno za korak venčanja (FOTO+VIDEO)

Alo

 

Mladenci su izgledali divno pa su ekskluzivno za ekipu Alo! portala otkrili šta je ono što je presudilo da se odluče na korak venčanja:

- Nikad sebe nisam zamišljala u venčanici, stalno sam govorila da se neću udati, ali stigne te ono što nećeš. Presudilo je Teino krštenje, prvi rođendan, kao i razgovor sa jednim monahom u manastiru koji je rekao da ne zna da li će biti prilike treći put da dolazimo, mi smo se pogledali i to je bilo to - rekla je pevačica Mia.

Oni su otkrili svoje planove za budućnost, ceo intervju možete pogledati u video prilogu:

Ceo ambijent je ukrašen belim balonima i baldahinima, a mlada i mladoženja zablistali su u modernim kombinacijama.

Mia je u Crkvi nosila drugačiju venčanicu, pa je tako sada izabrala haljinu koja joj je naglasila zategnute noge, dok je Bojan nosio crni smoking.

Mladenci su danas krstili ćerku Teu koja je napunila godinu dana.

 

NOVE ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE KIM KARDAŠIJAN Obnaženo telo u kosi dugoj četiri i po metra, fanovi oduševljeni 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Бла Бла

10.07.2022 17:29

Мммм мацан Бојан уххх...