NOVE ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE KIM KARDAŠIJAN Obnaženo telo u kosi dugoj četiri i po metra, fanovi oduševljeni (FOTO)
EPA

Najpoznatija svetska starleta, Kim Kardašijan, još jednom je uspela da privuče veliku pažnju svetske javnosti pozirajući za jedan magazin.

Iako je poznata po tome što eksperimentiše sa stilovima i frizurama, Kim Kardašijan uvek uspe da nas iznenadi novom kreacijom na svojoj glavi. Starleta je ovoga puta za potrebe snimanja editorijala u modnom časopisu stavila ekstenzije od čak 4 i po metra. 

 

Za svoje pojavljivanje u magazinu rijaliti zvezda je izabrala nekoliko različitih izgleda koji uključuju dugu plavu kosu. Najpre je pozirala naizgled gola, sa pletenicom dužine 4 i po metra, obmotanom oko njenog tela. Plava kosa se uvijala oko Kim poput zmije, a kada se bliže pogleda, vidi se da je starleta ipak pokrila grudi majicom u boji kože, na veliku žalost njenih muških fanova.

 

Drugi izgled je plava perika dužine 2 metra i 15 centimetara. Kardašijankin frizer, čuveni Kris Eplton, je u videu objasnio da je to najduža kosa sa kojom je radio i da je zamisao bila da se ona vuče po podu i leprša oko Kiminog tela.

Poslednji izgled je podrazumevao čauru od kose, budući da je Kris na sam dan snimanja umotao Kim u dugu plavu kosu, te je starleta izgledala kao mumija. Frizer je pobrao divljenje fanova rekavši da je kosa morala da se obmota oko Kardašijanke dok je trajalo snimanje, pa da nije bilo vremena za velike pripreme jer je sve rađeno na licu mesta.

 

Za samo jedan dan fotografije su dobile više od milion lajkova, a komentari su se samo nizali. Fanovi su bili oduševljeni što vide Kim Kardašijan u ulozi Zlatokose, junakinje iz nemačke narodne bajke koju su zabeležila braća Grim.

 

Na naslovnici časopisa stoje reči Kim Kardašijan koja tvrdi da je potpuno drugačija osoba sa plavom kosom. 

UDAJE SE MIA BORISAVLJEVIĆ Pevačica rekla sudbonosno da, zablistala u venčanici (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading