NEMAMO KOMUNIKACIJU Ćerka Đoleta Đoganija izbegava Vesnu: Ipak je ona žena zbog koje je uništen brak njenih roditelja
Printscreen

Silvija Đogani, starija ćerka Đoleta Đoganija, navodno nije u dobrim odnosima sa maćeom Vesnom Đogani i izbegava svaki kontakt sa njom.

Pročitajte još: Prepoznajete li DEVOJKU sa fotografije? Muškarci su nekada OTKIDALI na najzgodniju BEOGRAĐANKU, a danas je neprikosnovena u svetu MODE!

Alo

 

Silvija i Vesna su se našle zajedno nedavno na festivalu posvećenom dvehiljaditim, a nije mnogo bilo potrebno da svi prisutni primete da se ignorišu.

Silvija navodno nikada nije oprostila Vesni što se umešala u brak njenih roditelja.

- Ma koliko prošlo vremena i neke rane zarasle Silvija ne može da zaboravi da se brak njenog oca i Slađe raspao upravo zbog Vesne. Kad se sretnu tako negde Silvija se uredno svima javi, ali ako ne mora nema komunikacije. Mislim bolje je i tako nego da se pljuju, svađaju i prave skandale. Silvija ima ok odnos sa stričevima Gagijem i Darijom, sa njima se pozdravila, igrala na festivalu...Dobra je i sa bratom Adamom, ali sa Vesnom je na relaciji "ne diram te ne diraj me". Verujem da je istog stava i njena sestra Mirela. Deca su tu najviše bila povređena - mogle su da budu problematične, skandalozne, pa da niko nema mira od njih. A kod Đoganija vazda neke svađe i skandali. Doduše, dešavaju se i pomirenja kao pre desetak dana između Slađe i Anabele, mada one da budemo iskreni i nisu Đogani - objasnio je izvor za "Svet".

 

Foto: Printscreen/instagram

 

BAKA PRASE ZAVRŠIO NA SUDU Isplivala je fotografija ispred ustanove, on je imao da poruči samo jedno: Nisam bežao!

Komentari (0)

Loading