SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG! Nikolina Pišek zabranila medijima da pišu o njoj i njenom svekru, stupa na snagu odmah!
Ataimages

Voditeljka Nikolina Pišek preko suda je navodno tražila da mediji prestanu da pišu o sukobu koji je putem medija protiv nje inicirao njen bivši svekar Viktor Ristović, što je sramotno s obzirom na to da je deceniju i više obaveštavala sedmu silu o svemu i bila više nego raspoložena da bude u novinama.

Pišekova koja je, počev od svadbe sa Vidojem, pa sve do sada vapila za pažnjom medija odjednom je shvatila da to ne želi, te je putem advokata i suda zatražila da mediji više ne izveštavaju o toku sukoba Miše Grofa i nje.

SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG! Nikolina Pišek zabranila medijima da pišu o njoj i njenom svekru, stupa na snagu odmah!

Foto: Alo/ilustracija

 

Osim zabrane da se spominje njeno ime, Nikolina je zahtevala da se ne spominje ni ime njenog svekra Viktora Ristovića koji u javnosti svakodnevno iznosi nove detalje o svojoj bivšoj snaji.

Podsetimo, sukob između Miše Grofa, oca pokojnog Nikolinog supruga Vidoja i nje, eskalirao je u javnosti nakon 40-odnevnog pomena koji je porodica dala istoričaru umetnosti.

NIJE MI JASNO ZAŠTO JE NISU OSTAVILI Veliki hit Marije Šerifović trebalo je da otpeva ova njena koleginica, a sada su svi detalji isplivali u javnost

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading