MIŠA GROF SAZNAO DA POSTOJI JOŠ JEDAN SEF Viktor otkrio nove detalje: Skoro sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin
Estock

Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof tvrdi da je njegova snajka Nikolina Pišek pokradala istoričara umetnosti.

Pročitajte još: Unuka ANE Bekute ide na POSAO zajedno sa bakom: Sonja joj je DESNA ruka, iako se NE bavi pevanjem, a evo kako IZGLEDA ova mlada devojka

MIŠA GROF SAZNAO DA POSTOJI JOŠ JEDAN SEF Viktor otkrio nove detalje: Skoro sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin

Estock

 

On je sada progovorio o novom sefu, koji voditeljka navodno ima u Zagrebu i u kom se, najverovatnije, nalazi zlato i novac u vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra.

Miša Grof je ispričao da je Nikolina deo novca tamo skladištila s obzirom na to da je njegov sin na hiljade evra prebacivao na njene račune u Hrvatskoj. Ristović takođe tvrdi da je Nikolina ispraznila sef koji su poneli na more u avgustu 2020, a u kom su bili zlato, satovi i na hiljade evra, kao i da je za krađu optužila lopova koji zapravo i ne postoji.

Nikolina Pišek

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Nikolina je odnela sve iz sefa koji su Vidoje i ona poneli na more kad se desila ona čuvena pljačka, o kojoj su tada brujali mediji. Nikakav lopov tu nije bio posredi, samo ona. To je sve bilo dobro smišljeno do poslednjeg detalja. Tada je njoj navodno odneto zlato u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu. Neki ljudi s kojima sam kasnije stupio u kontakt rekli su mi da su bili i satovi u sefu. Posle sam saznao da verovatno postoji i drugi sef, za koji nemam ni ključ ni šifru. To samo Nikolina zna jer se on nalazi u Zagrebu - priča Miša za Republiku i nastavlja:

- Ko zna šta se nalazi u tom jednom sefu, kom ja nemam pristup. Što bi bilo kome pričala šifru kad je kod nje u Zagrebu. Moj sin je njoj slao pare svakog meseca na hrvatske račune. Izdržavao je celu njenu porodicu, kupovao kola na koja se pokazivalo prstom. Već sam vam rekao da je i njenom bratu kupovao automobile. Novcem je ona raspolagala, tako da mogu misliti šta je sve u tom sefu. Sigurno ima neki štek.

MIŠA GROF SAZNAO DA POSTOJI JOŠ JEDAN SEF Viktor otkrio nove detalje: Skoro sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin

Alo

 

Miša Grof je otkrio i da se svakodnevno sastaje s advokatima jer na pravi način želi da osigura svoje umetnine.

- Već nekoliko dana se sastajem s najboljim pravnicima u zemlji. S njima se dogovaram oko toga šta mi je najbolja opcija jer nameravam da osiguram sve svoje umetnine. Nikolina je ranije gledala kako da proda neke stvari, sastajala se s ljudima, ali, na sreću, u tome nije uspela. Sve ću da osiguram, znate vi koliko sve to vredi - rekao je Miša, pa pomenuo i pokojnog Arkana, kom je prodavao neke od najvrednijih slika:

- Arkan i ja smo bili drugari još od detinjstva. Nikada mu ništa nisam poklonio jer on to nije želeo. Hteo je sve da plati, vodio se time: "Čist račun, duga ljubav."

Grof kaže i da mu se do danas nije javila žena u čijem je stanu Vidoje preminuo kada je bio na masaži.

MIŠA GROF SAZNAO DA POSTOJI JOŠ JEDAN SEF Viktor otkrio nove detalje: Skoro sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin

Estock

 

- Skoro sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin. Ona se nikad više nije javila, a ja sam od vas saznao da je ona iz Valjeva, a da u Beogradu radi. Možda je i ona nešto petljala s novcem, ko zna. Možda nešto krije. Ja niti imam broj niti mogu da je pozovem za neke detalje.

KOD KUĆE SAM DRUGA OSOBA Sara Jo ogolila dušu, pa priznala kakva je osoba kada nije na sceni: Mnogo se ložim na nastupe, to je jedini trenutak kada sam samouverena

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Nela

08.07.2022 02:46

Ovaj covek ima ozbiljne psihicke poremecaje! Potrebna mu je strucna pomoc!

Cvecka

08.07.2022 08:20

Aman, covece, dokle vise? Ti finansirao Nikolinu a znao da je izmislila ? Onda s tobom nesto debelo nije u redu. A sad je na tapetu maserka.

Tijana

08.07.2022 08:59

Nista to tebi vise ne vredi covece! Neka ti je bog u pomoci!

Jbt

08.07.2022 09:03

Pa covjece dijete ti je umrlo, zar ti je do para samo!! Da sav vijet ti neko da nije vrijedno u odnosu na ono sto si izgubio. Ti si bolestan covjek, dzaba ti sve to bogatstvo.

Otac

08.07.2022 19:15

Gospodin Viktor zna šta govori, isto kao što zna gde mu je otišla svaka para. Izgubio je sina na čudan i sumnjiv način, a brdo novca je u pozadini u opticaju. Sve će se to pokazati jednog dana .

Ceca

09.07.2022 18:22

Ostavi zenu na miru je+ale te pare vise

Anka

10.07.2022 22:35

Pohlepa, sa obe strane. Uze vraga radi blaga, blaga nesta a vrag osta! Zna ona u kakvu se porodicu ''uselila''. Nije ni ona bolja, sa kom si onakav si. Pohlepa, otimacina, kurvaluk, lopovluk, e proklete pare!!!!!