GEJ AFERA TRESE ESTRADU Popularni pevač u tajnoj vezi sa frizerom, isplivalo sve u javnost
Foto: Shutterstock, ilustracija

Da su sve prave ljubavi tužne, najbolje zna popularni folker, koji je nedavno po drugi put stao na ludi kamen, ali kako se čini, ni ovoga puta neće moći da ostane veran supruzi jer njegovo srce pripada - drugom muškarcu!

Pevač impozantne figure, nespornog talenta i konzervativnog stava kojim se u javnosti diči, već godinu dana je u strasnoj i tajnoj ljubavnoj vezi sa svojim frizerom, ispričao je za Alo! izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Mlade golupčiće je spojio posao, ali i strast koju obojica očigledno ne mogu da pobede.

GEJ AFERA TRESE ESTRADU Popularni pevač u tajnoj vezi sa frizerom, isplivalo sve u javnost

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

- Jedan naš oženjeni pevač već godinu dana je u vezi sa svojim frizerom, a svoj odnos kriju kao zmija noge. Iako je talentovan za muziku i ima odličan glas i pesme, šira publika ga ipak najbolje zna po njegovim komplikovanim ljubavnim odnosima, turbulentnom prvom braku s poznatom pevačicom, ali i po javnom razvodu nakon kojeg je usledio i drugi brak - kaže na početku razgovora naš izvor, i dodaje da je pevač svoje biseksualne sklonosti pokazivao i tokom veze s prvom suprugom.

- Ona ga je ostavila jer ju je prevario sa drugom devojkom, ali ga je tokom braka u nekoliko navrata uhvatila dok se dopisivao sa mnogim muškarcima. Čak je jedno vreme cela estrada brujala o tome da je pevač bio u kres-šemi sa svojim producentom, a te glasine su stigle i do njegove prve supruge, koja je, nažalost, odlučila da veruje svom mužu, a ne gradskim pričama - kaže naš izvor, i dodaje da je mladi pevač i nakon raskida nastavio po starom.

- Za javnost on već nekoliko meseci uživa u skladnom braku sa drugom suprugom, koja i ne sluti da njen suprug već godinu održava tajnu vezu sa svojim frizerom. Nije joj čudno to što joj se muž frizira svake srede i petka, a još manje što njen partner na svakom nastupu bira da u sobi spava sa svojim frizerom. Jedina joj je briga da sredi stan u koji su se nedavno uselili, a kako njihovi bliski prijatelji kažu, dok ona insistira na bebi, pevač eskivira svaki razgovor o tome - ispričao je naš izvor.

GEJ AFERA TRESE ESTRADU Popularni pevač u tajnoj vezi sa frizerom, isplivalo sve u javnost

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

I dok njegova supruga živi u blagoslovenom neznanju, lišena svake pomisli da je muž vara sa muškarcem, to nije slučaj sa pevačevim dečkom, koji svaki čas folkeru pravi neprijatne scene i ljubomorne ispade.   

Pročitajte još: Glumac (46) uhvaćen bez ODEĆE: Za ŽENE je LETO sada još vrelije, svaki MIŠIĆ mu se ocrtao!

- Njihova veza počela je pre nego što je pevač drugi put stao na ludi kamen, a prošli su kroz ozbiljnu krizu kada je iz medija saznao za diskretno venčanje svog dečka. Do tada je slepo verovao u priču koju mu je pevač servirao da mu je devojka samo marketing i pristajao je da se tajno viđa s njim. Njihova veza je tada prošla kroz ozbiljnu krizu, frizer je čak blokirao svog dečka na društvenim mrežama, ali kako to obično biva, par se ubrzo pomirio i nastavio dalje - ispričao je naš izvor.

U sutrašnjem izdanju Alo! pročitajte nastavak ove uzbudljive gej afere i otkrijte nove detalje strasne veze pevača i frizera.

GEJ AFERA TRESE ESTRADU Popularni pevač u tajnoj vezi sa frizerom, isplivalo sve u javnost

EPA

 

Dva fudbalska reprezentativca Srbije su biseksualci i već izvesno vreme su u gej vezi. Sklonost ka istom polu obojica kriju kao zmija noge, a kao paravan im služi to što se u javnosti prikazuju kao uzorni, porodični ljudi. Ali to nije sve. Jedan je godinama u šemi sa sinom vlasnika velike kompanije koji je takođe uključen u fudbal.

Ovaj ljubavni gej trougao raskrinkala je žena jednog fudbalera kada je slučajno na zajedničkom putovanju otkrila njihove poruke kako na Instagramu, tako i na mobilnim aplikacijama Vajber i Vocap.

VRELI KADROVI ZAPALILI MREŽE Srpska pevačica u krevet odvukla Kenana iz "Zadruge", sve puca od strasti, a komentari ne prestaju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ana

07.07.2022 11:17

Opet fanovi od bivse kreiraju price i salju