MILICI PUŠTAM NEOBJAVLJENE PESME Albino iskreno o Seksi senjoriti, priznao koliko su mu njeni saveti pomogli u karijeri
Foto: Alo ilustracija

Stjepan Jelica, poznatiji kao Albino, skrenuo je pažnju na sebe kako zbog svog talenta i neobičnog izgleda tako i zbog saradnje s pevačicom Milicom Pavlović, s kojom ima duetsku pesmu „Šećeru“.

U razgovoru za Alo! popularni reper otkriva koliko mu je saradnja sa Seksi senjoritom profesionalno pomogla, ali i koje mu je vredne savete pevačica dala.

- Saradnja s Milicom mi je bila veliki izazov iz kojeg je nastao naš veliki hit. Milica me je, kao starija i iskusnija, savetovala kako da se odnosim prema medijima i sve što mi je rekla bilo je korisno. Čak sam joj puštao neke pesme i ona je rekla šta je dobro, a šta ne - rekao je Albino, i dodao:

Pročitajte još: Šokantan stajling Serene Vilijams: Ono što je najbolja TENISERKA sveta obula za žurku, ŽENE u Srbiji ne bi kupile ni za 100 dinara

MILICI PUŠTAM NEOBJAVLJENE PESME Albino iskreno o Seksi senjoriti, priznao koliko su mu njeni saveti pomogli u karijeri

Foto: Printscreen/instagram

 

- Između nas dvoje vlada velika ljubav i poštovanje, a naša saradnja je doprinela da pesma „Šećeru“ bude veliki hit - rekao je Albino.

TO JEDINO MOŽE DA ME ZADOVOLJI Jovana Jeremić progovorila o intimnim detaljima iz svog života, pa priznala ono što bi malo koja žena

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading