OTIŠAO SAM OD KUĆE SA 14 GODINA Albino progovorio o duetu sa Milicom Pavlović, pa otkrio šokantne detalje svog života
Foto: Printscreen/instagram

Milica Pavlović nedavno je snimila duet sa Stjepanom Jelicom Albinom, a sada je mladi muzičar otkrio detalje saradnje sa „seksi senjoritom“. 

On je takođe progovorio o svom odrastanju, spoznaji da je albino, kao i adolesceniji.

- Milica je mene kontaktirala i bila mi je velika čast. Pesma je već postojala i samo se čekala prava osoba koja će da digne to da neki komercijalniji nivo- rekao je muzičar, pa objasnio zbog čega je odlučio da karijeru razvija u Beogradu.

- Mogao sam da odem u Zagreb, ali mislim da je ovde centar dešavanja i više volim ovaj zvuk. Moj ćale svira harmoniku i klavijaturu, svira svadbe tako mi je to genetski. meni je sa tri godine omiljena pesam bila "Zoko moja Zoko"- iznenadio je svojim priznanjem Albino koji se, i povrh ljubavi prema narodnoj muzici, odlučio za rep.

Foto: Printscreen/instagram

 

- To su sve faze, odrastao sam uz to. Onda kada je doašo pubertet, bio sam buntovnik hiphop i rep i vremenom se sve izmešalo tako da je stvorilo nešto što ne postoji- objasnio je on, pa progovorio o albinizmu.

- Kroz odrastanje sam primetio da imam svetliji ten, da ne mogu da idem na sunce, a drugi da imaju boju. Imao sam sreću da mi moji roditelji nikad nisu dali do znanja da sam ja albino, to sam shvatio tek u srednjoj školi- kaže on.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Verovatno sam jedini iz Jajca ikad koji je upisao dalje neko muzičko obrazovanje. Sa 14 godina sam otišao da živim sa nova škola, novi ljudi, a bio sam povučen...išao sam Jajce, Novi Travnik, Akademija Mostar i onda Beograd. Nije mi se sviđao sistem Muzičke akademije, ja sam više želeo da stvaram i posvetim se autorstvu - zaključio je. 

AKO NE BUDEMO ZAJEDNO, FUNKCIONISAĆEMO DOBRO Nikolina Kovač progovorila o braku sa Kaporom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading