NE TREBA MI PRLJAV ROLEKS Jovana Jeremić nastavlja da šokira javnost, a sada je otišla još dalje: Zato me vole i poštuju
Foto: Printscreen/instagram

Jovana Jeremić nedavno je pokrenula lavinu komentara kada je u jednoj emisiji rekla da žena kada rodi dete muškarcu treba da dobije stan u centru Beograda, najnoviji automobil i "roleks".

Sada je voditejka dodatno pojasnila svoju izjavu.

NE TREBA MI PRLJAV ROLEKS Jovana Jeremić nastavlja da šokira javnost, a sada je otišla još dalje: Zato me vole i poštuju

Foto: Printscreen/instagram

 

- Uprljano poreklo uništava sjaj roleksa! Znači, ne računa se ako ste ga, drage moje, dobile od osobe tajnog porekla i promiskuitetnog sadržaja (u narodu se to kaže j*bač), koji je, najčešće, tuđ čovek (u narodu se kaže oženjen). Samo volim da preciziram - napisala je Jovana.

Pročitajte još: Voditeljka Ksenija Bujišić o BORBI za život nakon porođaja: "Bili su to NADLJUDSKI BOLOVI, dve OPERACIJE i mogla bih sve ponovo"

- Računa se samo roleks i original koje dobiješ od oficijalnog muža ili javnog dečka, ili slobodnog čoveka koji te voli i bori se da ga zavoliš! Toliko od mene! - dodala je voditeljka.

Takođe, ukazala je i na razliku između sebe i "njih".

- Suma sumarum - nije važan samo cilj, već kako dolaziš do cilja. Ako je roleks prljav, ne treba mi. Samo čist da sija kao sunce, da sija kao najlepša ikona. E, to je razlika između Jovane Jeremić i drugih! Zato se Jovana Jeremić voli i poštuje - poručila je ona.

STIGLA ĆERKICA ĐURĐA Marija Mikić se porodila i na svet donela predivnu devojčicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mile Jagodinac

05.07.2022 23:50

Jovana sanja da je voljena....

Đoda

06.07.2022 07:21

Za tebe šupa od dasaka , motokultivator i sat kod Kineza , to je za tebe top .

Predrag

06.07.2022 11:31

Ova osoba stvarno nema nista pametno da izjavi. Licitiranje oko cene koju zena treba da dobije od muza ili partnera nakon rodjenja deteta u potpunosti srozava ugled zene. Zena koja nesto trazi da joj se kupi ili pokloni zato sto je rodila dete je moralna rugoba. Stvarno je tragicno da ovakve osobe kod nas imaju mediskog prostora.