ĐINA DŽINOVIĆ RASKINULA SA FUDBALEROM Ćerka Harisa Džinovića se oglasila i priznala sve, a evo u kakvim odnosima su ostali
Foto: Printscreen/instagram

Đina Džinović, naslednica Harisa i Meline Džinović, potvrdila je pratiocima na Instagramu raskid s fudbalerom Andrejom Đurićem.

Ona se oglasila na Instagramu i otkrila u kakvom je sada odnosu sa Andrejom.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Andrej je najbolja duša koju ja poznajem i toliko ga poštujem, cenim i volim da ne mogu da počnem da opišem koliko divljenja imam prema njemu. On je u svakom smislu jedini čovek za mene.Trenutno nije momenat za nas. Ovo ne znači da se mi nećemo jednog dana, bilo za četiri pet meseci ili dve godine vratiti jedno drugome - napisala je Đina.

Pročitajte još: Sin Peđe Stojakovića je isti OTAC: Presladak je, najveći koledži se otimaju oko njega, a Amerika će tek pričati o ANDREJU

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, fudbaler je nedavno potpisao profesionalni ugovor sa slovenačkim timom Domažale, što je podgrejalo sumnje da će ovaj mladi par nastaviti život zajedno.

Takođe, spekulisalo se da je glavni protivnik takve odluke bio njen otac Haris koji nije bio za to da mu ćerka napušta školu zbog ljubavi i da tako mlada odlazi iz Srbije.

OVO JE DNO Vojaž bahatim ponašanjem na nastupu izazvao lavinu komentara, fanovi su šokirani

Komentari (0)

Loading