NAPUŠTA SRBIJU I PORODIČNI DOM?! Ćerka Harisa i Meline donela odluku, otkriveno i zbog čega, pevač kipti od besa
Foto: Printscreen/instagram

Melina i Haris Džinović nedavno su proslavili punoletstvo ćerki Đini gala zabavom. Međutim mediji su pisali da je poznati pevač navodno veoma ljut na svoju mezimicu, kao i na njenog dečka fudbalera Andreja Đurića.

Naime, Đina je rešena da se ne odvaja od svog momka, pa je roditeljima saopštila da će se preseliti sa njim u inostranstvo kada potpiše ugovor.

Andrej igra za Crvenu zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati ugovor za novi klub. Njemu je cilj da ide preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti od jeseni. Đina i on su već tri godine u vezi i baš se vole, pa je rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ukoliko Andrej napusti Srbiju, i ona pakuje kofere ‒ rekao je tada izvor Stara i dodao:

- Haris ćerku i te kako razume, ali je veoma mlada da sve napusti i krene za partnerom, već da mora da misli na školovanje. Sa druge strane Melina smatra da je Đina pametna devojka, da bi trebalo da je puste i pruže joj podršku - dodaje izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

Čini se da je dan odluke bliži nego ikada jer se novitetima na svom profilu na Instagramu Andrej lično pohvalio. „Novo poglavlje“, napisao je fudbaler pored fotografije i pokazao da karijeru nastavlja u Sloveniji u fudbalskom klubu Domažale.

Da li će Đina napustiti roditelje ili možda dečka, pokazaće dani koji su pred nama.

I MENI SU TO URADILI Tanja Savić progovorila o sukobu Milice i Ane, a onda javno obelodanila sve o skandalu koji joj se desio sa ovom koleginicom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading