NOSIĆU TO DOK SAM ŽIVA! Poznatu pevačicu sveštenik silovao kad je imala 14 godina, u emisiji progovorila o traumi
Printscreen/Zvezde Granda

Pevačica Zorana Simeunović gostovala je u jednoj emisiji gde se dotakla traume iz detinjstva.

Naime, pevačica je bila maloletna silovanja, prema saznanjima medija.

- Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna sam Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše - rekla je pevačica.

Printscreen/Zvezde Granda

 

Steva Simeunović, kompozitor i tekstopisac, se takođe dotakao Zoranine traume i naveo je da se ona dobro bori sa njom i da posle svega nije izgubila veru u ljude i u Boga.

- Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad - rekao je kompozitor.

Foto: Darko Veljović

 

Zorana je potom otkrila koliko je imala godina u tom momentu, ali kako se osećala nakon strašnog zločina sveštenika.

- Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava - rekla je pevačica.

Podsetimo, kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović, koji je već decenijama jedan od najvećih hitmejkera na estradi, pre nekoliko godina oženio se mladom pevačicom Zoranom, koja od tada ponosno nosi njegovo prezime.

NE PADA MI NA PAMET! Vesna Đogani nakon svih skandala ne želi da se uda za Đoleta, pevačica ne želi više da ćuti, sve javno iznela

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
NN

05.07.2022 00:17

Sve pohvale za Zoranu! Nastavi da se boris! Na Ostrogu su je naucili da u molitvi oprasta onome ko je to uradio! Svaka čast njenom muzu,ljubav moze da pobijedi sve!

stojan

05.07.2022 09:08

i gde li je danas ta baraba i demon u mantiji? Jel uznapredovao mozda u sluzbi?